Nisam pronasla temu o ovome...
Ide li netko od vas tamo u shopping,kakve su cijene,primaju li sve kartice??
Ima li organiziran prijevoz iz Osijeka(kao sto je bio prije) ili netko zna kolika je cijena karte do Pečuha??
Arkad
Društvo, politika
imaš prijevoz...utrpaj se onim umirovljenicima...
pa ne idu umirovljenici tamo koliko znam...
ajd malo objašnjenje o čemu vi to pričate?
ako je jako zanimljivo možda bude mjesta u autu...
ako je jako zanimljivo možda bude mjesta u autu...
Trgovački centar u središtu Pečuha...
Trgovine:
C&A,Orsay,NewYorker,Mexx
Tom Tailor,Esprit,Etam,Adidas
Street shoes,Champion,Deichmann,Hervis
Amnesia,Humanic,Nike,O'neill converse
Calzedonia,Office shoes,Reno
Dr.Jeans,Woodoo,Takko,Intimissimi,Kenvelo,Jeans club,Mango,Laguna,Levi's,Marks & Spencer,Mayo Chix,Pepe Jeans,Retro,Pharo,Skiny,Sariana,dm,Lush......
a pored je i Plaza s nekoliko ouleta...
prije par godina je bio organiziran prijevoz...ali sad ne znam...zato trazim info ovdje
Trgovine:
C&A,Orsay,NewYorker,Mexx
Tom Tailor,Esprit,Etam,Adidas
Street shoes,Champion,Deichmann,Hervis
Amnesia,Humanic,Nike,O'neill converse
Calzedonia,Office shoes,Reno
Dr.Jeans,Woodoo,Takko,Intimissimi,Kenvelo,Jeans club,Mango,Laguna,Levi's,Marks & Spencer,Mayo Chix,Pepe Jeans,Retro,Pharo,Skiny,Sariana,dm,Lush......
a pored je i Plaza s nekoliko ouleta...
prije par godina je bio organiziran prijevoz...ali sad ne znam...zato trazim info ovdje
cijene su ko i ovdje, ali puno veći izbor pa se može nać i nešto jeftino, ali uglavnom je isto ko i ovdje.
mislim da nema autobusna linija za pečuh, a vlak ima, sam se moraš na kolodvoru raspitat kad točno.
najjednostavnije i najbrže je autom. sam pičiš ravno kad uđeš u grad i vidit ćeš s lijeve strane arkad.
mislim da nema autobusna linija za pečuh, a vlak ima, sam se moraš na kolodvoru raspitat kad točno.
najjednostavnije i najbrže je autom. sam pičiš ravno kad uđeš u grad i vidit ćeš s lijeve strane arkad.
a jel znas primaju li american card?
ne primaju american,samo visu ili cash.
zna li netko da li je u mađi neradni dan 6.1?
e bash to mene zanima
kad je neradni dan slijedeći tjedan u mađi??
idi s umirovljenicima,besplatno je
ali kol'ko znam samo dva puta godišnje idu..prije božića i prije uskrsa
MissTake
e bash to mene zanima
koliko ja znam, nijedan.
pogledala sam u kalendar za cijelu godinu
piše samo 1.1. da je kod njih neradan
bw jel' zna netko kad su njima inventure??? da ne bi bilo evo nas u Pečuhu, a ono ništa ne radi
piše samo 1.1. da je kod njih neradan
bw jel' zna netko kad su njima inventure??? da ne bi bilo evo nas u Pečuhu, a ono ništa ne radi
Od toliko trgovina mora bar pola raditi. Bio sam tamo par puta, trebalo mi je cijelo popodne da ga obiđem
pola trgovina je nedovoljno kad žene idu shoping
ima kakva prognoza za sutra???' jel' rade trgovine??
Da li znate jesu počela ova njihova velika sniženja ili kada počinju...pozdrav i hvala.
MissTake jete bili možda?
MissTake jete bili možda?
hej
bila sam
počela sniženja
p.s. nemojte parkirati na krovu arkada
lopovi, za 4-5h smo morali dati cca 50kn
bila sam
počela sniženja
p.s. nemojte parkirati na krovu arkada
lopovi, za 4-5h smo morali dati cca 50kn
a gdje je najbolje parkirati pošto idem prvi puta... ako neka forumašica hoće samom.....
hahahaha
poziv na vožnju
pa na krovu arkada te oderu ko ovcu(čuvani parking),a parking pored, imaš cige koji dežuraju s šarafcigerom i grebu automobile, ako im ne daš dovoljno po njihovom mišljenju(kad ih je policija tjerala žalili sus e da im guše manjnska prava šetanja po parkingu)....
probaj u okolnim ulicama
e sad 1h u arkadu je bespla, ali to nije dovoljno ni za kavu popit....
poziv na vožnju
pa na krovu arkada te oderu ko ovcu(čuvani parking),a parking pored, imaš cige koji dežuraju s šarafcigerom i grebu automobile, ako im ne daš dovoljno po njihovom mišljenju(kad ih je policija tjerala žalili sus e da im guše manjnska prava šetanja po parkingu)....
probaj u okolnim ulicama
e sad 1h u arkadu je bespla, ali to nije dovoljno ni za kavu popit....
navodno je nedjeljom besplatno parkiranje
imaš u centru parking to je 5-10 min od arkada..
sam kontam si da je to puno uvijek..
al vrijedi probat
sam kontam si da je to puno uvijek..
al vrijedi probat
Na parkiranju pokraj Arkada se subotom placa parking do 13 sati, a nedjeljom se ne placa. Meni (a niti ikome koga poznajem, a parkira tamo) se nikad nije dogodilo da mu mali Cigosi izgrebu auto, cak ni kada im ne das nista.
A sto se tice snizenja i izbora odjece, prijateljica mi je bila poslije Bozica i veli da je bila poprilicna guzva, pa je pitanje koliko je toga ostalo.... probajte....
A sto se tice snizenja i izbora odjece, prijateljica mi je bila poslije Bozica i veli da je bila poprilicna guzva, pa je pitanje koliko je toga ostalo.... probajte....
MissTake
navodno je nedjeljom besplatno parkiranje
Potvrđujem da je nedjeljom džabe parking. Malo je problem naći mjesto, a poznatih iz Osijeka cijela hrpa.
betty
ne primaju american,samo visu ili cash.
loše...
cijene kao kod nas.izbor tako tako.uglavnom jedino što se isplatilo je papak poslje kupovine.
cijene kao kod nas.izbor tako tako.uglavnom jedino što se isplatilo je papak poslje kupovine.
faktor-x
loše...
Ček, tko još ide u Mađu zbog cijena? To su davna prošlo svršena vremena. Izvrsno je što ima velika ponuda na jednom mjestu i što je u centru grada pa možeš malo đirati okolo.
pa to sam i rekao.išao sam više manje da mi guzica vidi puta.
klopa je predobra
a cijene su malo niže nego kod nas
a činjenica da fruam obleku koju nema 80% sugrađanki, neprocjenjiva
a cijene su malo niže nego kod nas
a činjenica da fruam obleku koju nema 80% sugrađanki, neprocjenjiva
jel' netko zna da li ima organiziranog prijevoza busom ovih dana do arkada?
zna li netko rade li trgovine nedjeljom? hvala
arkad?
da. radi se
imaš bespla parking
da. radi se
imaš bespla parking
Re: Arkad
Pozdrav...... zna li itko kada počinju ova srpanjska sniženja u arkadu... ako natko ide ovih dana da bude tako dobar pa javi ako su počela....
već su počela prije dva tjedna.. (u većini trgovina, do 50% je bilo)
jel' bio netko zadnjih par dana?
ima možda sniženja za zimsku odjeću ?
ima možda sniženja za zimsku odjeću ?
jel netko zna kada počinju sniženja u arkadu!!!! odmah 02.01.20010???????
unaprijed zahvalan
unaprijed zahvalan
Imate li neke preporuke gdje parkirati kad se ide u Arkad? Parkiraliste Arkada poprilicno je skupo ako se ostaje vise od 2-3 sata. Imate li iskustva s neplacanjem parkinga, daju li kazne? Hvaaalaa