Offtopic #128

Forum

Re: Svrsavanje partnerici u usta

wendy

sheila

eto našla ovo na netu...pa mi se učinilo zanimljivo uz ovu temuu... :wink:

Uh, dobro je. Jebem ti, sheila, ja čitam i ne vjerujem. Pogledam jesam vidjela dobar nick, i dalje ne vjerujem. kad sam vidjela objašnjenje, bilo mi je lakše :wink:

Nego, zamolila bih dežurne dušebrižnike da mi ovaj put javno naprave psihološki profil vezan uz moju seksualnost. Ajde, na temelju moje nacionalnosti, glazbe koju slušam, boje kose, broja zuba, adrese stanovanja i odabira modela mobitela te odabira partnera i stava o darivanju organa i umjetnoj oplodnji, molila bih vas, zaključite - gutam li ja ili ne?

hahaha.... :D
Ja sam jednom imao sex
Circa

Ja sam jednom imao sex

s čime/kime
wendy

Nego, zamolila bih dežurne dušebrižnike da mi ovaj put javno naprave psihološki profil vezan uz moju seksualnost. Ajde, na temelju moje nacionalnosti, glazbe koju slušam, boje kose, broja zuba, adrese stanovanja i odabira modela mobitela te odabira partnera i stava o darivanju organa i umjetnoj oplodnji, molila bih vas, zaključite - gutam li ja ili ne?

Predlažem empirijsko istraživanje.
Ja sam jednom vidio seks. Imo sam 8 godina, iso sam do kioska kupiti zvake.
Bilo je zatvoreno, ali je teta bila unutra. Vidio sam joj glavu. Vikala je: "Sad cu, sad cu" pa sam onda ja malo prelistao novine dok mi nije otvorila.
Mislim da je to seks.
a zato se zoveš 8 :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :bag:
ja upravo slusam susjede kak se drmaju LOL LOL :puke: :puke: :puke: