Optičke iluzije

Forum

Optičke iluzije

http://www.winterrowd.com/illusions/

Koliko ste lica uočili na četvrtoj iluziji? Ja pet 8)
odlično, to mi je baš trebalo :)
hebote psa u pizdu sto sam se sasrao.... znam tu fotu al nisma to ocekivao ovdje jebemu
jebo te **** da te jebo, sasro sam se u P. M...... @Osjecanin ideš mi na "ignore" :-D ....uf jebem ti odo na kavu,.....uf
PsychoSoldier

hebote psa u pizdu sto sam se sasrao.... znam tu fotu al nisma to ocekivao ovdje jebemu

skuzio sam po ovom da je ona slika di iskoci...al svejedno sam se usro... ne valja ovo za srce :D
Kako nasjednem.. pa to je nevjerojatno... skoro me herc strefio :'(
Elena_Os

Kako nasjednem.. pa to je nevjerojatno... skoro me herc strefio :'(

hehe znam,tako i ja.
a jos kreten citam ove gornje komentare i znam da je nes sjebano i naravno moram vidjet ... ccc
ima tu negdje na forumu još jedan krasan topic, kao neka hipnoza il tako nešt, bazooka_joe je posto pa ak vas zanima odite heheheh, isto je onak za srce odlično
luuuuzeri, kako sam nasjednete
MissTake

luuuuzeri, kako sam nasjednete

ajde kao nisi se usrala...
znao sam i ja da ce iskocit slika...al svejedno se useres...
nisam

mene tak što en tangria
znam da će biti neko srnaje
previše iskustva imam LOL
MissTake

nisam

mene tak što en tangria
znam da će biti neko srnaje
previše iskustva imam LOL

sad idi pogledat ponovno tu snimku i namjerno se uplasi i dodi tu napisat da si se uplasila, da ne ispadnes sad tu neka hrabra :D
evo nešto što sam dobila na mail..nema linka pa ću staviti ovako...

Prilozi

haha dobra fore... sviđa mi se ono s konjima.... predobro
Jebemu mater.
sto volim kad tak iskoci...jupiii...wiii...

aethur

Jebemu mater.

potpisujem :D
nake_rado

sto volim kad tak iskoci...jupiii...wiii...

aethur

Jebemu mater.

potpisujem :D

Također, skoro mi čaša ispala iz ruke, tak´sam se uživila u brojanje faca kad. :shock: :shock: :shock: ..buuuaaa, imat ću noćne more!!
mrzim vas.. iovak imam problema sa spavanjem.. al neee... moram ja ić vidjet o čemu se radi.. uf..

Re: Optičke iluzije

He, he, onda ja nisam normalna, mene nije ni trznilo, samo naljutilo što nisam stigla izbrojati... :S
u pi*kumaterinu :hmm: kako sam se sasrala jbt :shock:
Dem ovo je predobro! Strefilo me srce!
kad smo već kod iluzija, ja ne razumijem kako iluzionisti mogu napraviti tako neke bolesne trikove da koliko god da promatraš ne možeš skontat: kako je to napravio jebote?!
ugl ovaj lik mora da je neki jebeno dobar iluzionist, jer ak nije treba ga se bojat pola amerike. pogledajte snimke šta taj čovjek radi.
031maja

kad smo već kod iluzija, ja ne razumijem kako iluzionisti mogu napraviti tako neke bolesne trikove da koliko god da promatraš ne možeš skontat: kako je to napravio jebote?!
ugl ovaj lik mora da je neki jebeno dobar iluzionist, jer ak nije treba ga se bojat pola amerike. pogledajte snimke šta taj čovjek radi.

vidjehg njega još odavno, on je predobar, ima i di sebe prepolovi.
Jedne od najboljih njegovih iluzija su mi kada hoda po vodi , predobro, ljudi plivaju ispod njega on ko pravi hoda, i kada prelebdi sa jedne zgrade na drugu .

prave iluzije
ove su već viđene al zgodno izgleda ovako ukomponirano

aa nisam se uplašioo :evotiga:
031maja

Bila je još davnih dana jedna emisija gdje su otkrivali tajne iluzionista...
To ti u biti sve ide na foru ili odvlačenja pozornosti ili na foru "the hand is quicker then the eye".
Neke fore su pak tako jednostavne da ne vjeruješ kada ti pokaže.

ne znam jesam li ovo gdje stavio već al ne smeta opet
uglavnom jednostavni i objašnjeni trikovi da zabavite ruštvo u kafiću
neke sam isprobao i impresivni su
barski trikovi

može li netko odgonetnut svrhu ovoga?
koliko god se trudi one uspjevam ju dokučit...osim što idealno trošim vrijeme na nju
ajd, sad malo i vi...
okulus
Osječanin

http://www.winterrowd.com/illusions/

Koliko ste lica uočili na četvrtoj iluziji? Ja pet 8)

jebemu mater usrala sam se lega moj!
031maja

e ovo je predobro... man...
hm, no, nema dijela gdje ju sastavljaju... :)

stravično!

Ovo moram podijelit s vama...Moram...

Šta reći na web stranicu koju je Aethur stavio? Ljudi se previše bave tuđim stvarima i životima! Korn je odlična grupa, a osim toga iole pametni ljudi, nadasve mladež, neće se povoditi za stihovima omiljene grupe. O čemu pjevaju Slipknot, Him, Evanesence i slični? Smrt, negiranje Boga, tumori svijeta (pedofilija, ovisnosti) ...
Ja volim slušati Korn, ali se ne smatram antikristom iako me kao laika zanima ta tematika i puno sam knjiga pročitala o toj temi.
em sam mutant jer imama plave oči, sad sam još onda i sotonist jer volim KoRn.. joj...

Insomnia, ju šud bi kensld taka mutantna i antikristna. Ja sam lagano na irejz end rivajnd.
hmm......korn.nisam slušao al kad bi mi neko rekao za osobu koja sluša korn da je sotonist umirao bi od smijeha....a na stranici koju je aethur stavio je spomenuta neka veza između slobodnih zidara(masona) i sotone..a tko je drugi osnovao da tak kazem masone nego židovi....i sad po kršćanskoj mitologiji židovi su božji odabran narod.a ovdje prikazani kao sotonisti koji će donijeti novi svjetski poredak i upropastit svijet(ima malo istine u tome)..ugl da skratim osoba koja je kreirala stranicu očito nema pojma o nekim stvarima...a još je gore kad neko nađe tu stranicu i shvati to ozbiljno.........

Tagovi