sheila
">
">
">
"> ooooo šta sammm jaa pročiitala umjestoo riječii "maturirala"
ops:">
he to sam i ja pročitao... pa mi je post izbačen u offtopic broj 122...
Forum
sheila
">
">
">
"> ooooo šta sammm jaa pročiitala umjestoo riječii "maturirala"
ops:">
insomnia
tempestt
negdje prije sam dobila vrlo zanimljiv savjet o preranoj trudnoći: Andol među noge i nema muke... Nažalost neke stvari su možda predobre da bi se liječile lijekovima pa nas zanimaju već od 15. i uz malo (ne)sreće radimo feštu. Meni je još malo godina ali su mi se manje više legice iz društva i razreda poudale i porodile, a trebale bi biti intelektualke???? Da sam romkinja ili da sam rođena prije stotinjak godina sad bih bila stara koka u odnosu za njih.... I sad vas ja pitam, kako se postaviti, što učiniti, je li to normalno i boli li porođaj?
kako se postaviti prema čemu? što te okolina s 25 ili kusur već smatra ''starom kokom''.. ? kako se postaviti prema prijevremenoj trudnoći-use protection, pa ti se neće desiti ?! je li normalno što? rađanje? da, je. Da li boli? Po onom što čuh-oooo daaa...
iskreno, ja ne znam šta sam ja sad tu napisala.. temu ne razumijem uopće..

ne vjerujem.. ma ti si kralj offtopica!! 
aethur
I opet offtopic. E jebat ga... ovo znači rat. Sada neki death metal u winamp i u offtopičarenje...
PuKoTiNaaethur
I opet offtopic. E jebat ga... ovo znači rat. Sada neki death metal u winamp i u offtopičarenje...
OFFTOPIC!!! Svrshit chu s vrha katedrale LA LA LA!!!![]()
![]()
PuKoTiNa
joksthe, opchenito puk'o, chitaj nadimak...![]()
SvRšiT ĆuUu BaCaT Ću BaNaNe!!!! AAAAA![]()
PuKoTiNa
TIChešMeni govovriti kakvo da Pishšem...i nisi mi kikirikiJa dao... <_<
PuKoTiNa
lako se sada blesav pravit... ccc... doro je... a ja ti shal zavezao u petak... dvaput XD
aethurNije ništa bilo. Dosta o tome.
Monstrum
de de de de ko tu kome kake šalove veže, jel na pomolu novi forumaški sex skandal, momci neznam ja, tekila party znam da je bio al da su si momci međusobno šalove vezali, hm, dobro Tina nakon koze sad i dečkima vežeš šalove, pa ja stvarno više ne znam šo da mislim![]()
MissTake
vidi vidi ti imaš neke inf do kojih mi ne možemo dođi... juice-vodka party

aethur
Pivo, bambus, vodka, tekila... Ma bitno da ima postotak alkohola. Ali, samo i isključivo vikendom i samo jedan dan u tjednu. I naravno, uvijek bez pretjerivanja.