Offtopic #122

Forum

MissTake

imaš na jubitou zanimljivih klipova o porođaju... a boli, ali moraš trpiti

kad dođem kući priljepit ću neki

Jebote Miss... pa ti ozbiljna... i ne radiš offtopic...
Ja nisam shvatio ni kurca šta gore piše...Prvo priča o jebanju, pa rođenju, porođaju... bla bla... ne zanima me...
a štoš'
ima topica na kojima se ne šalim
Bolji naslov je:
U četvrtak sam MASTURBIRALA u subotu rodila
LOL LOL LOL LOL
Ovo je bilo brzo.
Buduci da ovo vec postaje pravilo nekim korisnicima, ne bi bilo u redu dozvoliti da im offtopicharenje preraste u naviku.

Kazu da je nakon X piva najbolje presjeci rakijom. Zuti karton ti dodje nesto k'o rakija. Dok ne obnevidis. Onda je mrak.
Leon

Buduci da ovo vec postaje pravilo nekim korisnicima, ne bi bilo u redu dozvoliti da im offtopicharenje preraste u naviku.

Kazu da je nakon X piva najbolje presjeci rakijom. Zuti karton ti dodje nesto k'o rakija. Dok ne obnevidis. Onda je mrak.

Ufff... Ja volim pivo s tekilom presjeći...
A rakija jedino ona kod Deeza... pa ako si mislio na tu... može...
Kada je mrak, ja upalim svjetlo.
Leon

Pravila ponašanja na Osijek031.com
----------------------------------

Postoji jedno generičko pravilo, izvorno korišteno od strane Googla (tm), a ono glasi:

Don't be evil! (Nemojte biti zli!)

Na siteu se ne tolerira vrijeđanje pojedinca ili skupine. Raspravljajte dok vam jagodice na prstima ne utrnu, ali ne prijetite i ne potičite nasilje, nesnošljivost i mržnju.

Ukratko,

Don't be evil! (Nemojte biti zli!)

O tome koje je ponašanje "evil" odlučuje uredništvo i zadržava pravo izmjene i redukcije "evil" sadržaja.

Uredništvo portala Osijek031.com

Ja ne vidim nigdje da u pravilima piše da se offtopičarenje kažnjava žutim kartonima.
ha ha
pa klinuo si na to i to ti se računa kao potpisivaje ugovora..

a biti evil je raditi offtopic
MissTake

ha ha
pa klinuo si na to i to ti se računa kao potpisivaje ugovora..

a biti evil je raditi offtopic

Potpisao sam ja to. Ali smatram kako offtopic nije zao.
No, baš mi se sada ne da raspravljati o tome.

Tagovi