Ja bi prvo, kao i svi dosada, namirio sebe i svoje kljuse.... A onda pokušao lagati dovoljno da ostanem bar koju godinicu gazda.... Nakon toga....Hmmm, emigrirao bi u Uzbekistan i uzgajao sokolove 
Offtopic #118
Forum
ja bi prvo pokušala naći način da drpim što više love u što kraćem vremenu i ostvarim rvatski san
Zdrpi i briši...
prvo bi "podmirila" svoje financijske potrebe a onda bi dovukla Faithlessa na trg za doček nove godine
Svi samo na sebe mislite....... ajme.....
Naravoučenije - kad se netko dokopa vlasti, postane ista lopina kao i prethodnici i zaboravi sve što je obećao.
Naravoučenije - kad se netko dokopa vlasti, postane ista lopina kao i prethodnici i zaboravi sve što je obećao.
Zato je nista ni ne bi obecao...
Mislim da je Drele imao slogan, kada se pricalo da ce se kandidirat za predsjednika, islo je vako: "Glasajte za mene, bit ce nam bolje! Ako ne vama, onda barem meni..."
Mislim da je Drele imao slogan, kada se pricalo da ce se kandidirat za predsjednika, islo je vako: "Glasajte za mene, bit ce nam bolje! Ako ne vama, onda barem meni..."
Ja bi od gradskog proračuna platio Bob Dylanu da doputuje u Osijek na koncert koji bi odsvirao u Poglavarstvu samo za mene i možda još nekoga ako zasluži.
Ukinuo bih si plaču, ali bih donio zakon po kojem mi svaki građanin Osijeka mora dati 1kn mjesečno netto...
pojeo bi janje i popio par litara špricera s ekipom eto to bi napravio, naravno grad sve plaća, nakon toga bi podnio ostavku 
DanicaV
Svi samo na sebe mislite....... ajme.....![]()
zaposlila bih cijelu svoju obitelj i prijatelje u državne institucije
ostala bi vučica...
Re: Što biste prvo učinili da postanete gradonačelni-k/-ca?
Naredio bombardiranje Big Brother kuće i RTL-a izbacivanjem nekoliko bojler bombi našeg nenadmašnog poljoprivrednog zrakoplovstva, pa neka nas vijaju Mig 21 ako uspiju poletit.
Umro bi od sreće!
Umro bi od tuge! Al bi malo krao pa bi me to usrecilo...
JazzIzgradila o trošku lokalne uprave čitavo naselje zgrada veličine VBK s jeftinim stanovima za dugotrajni najam. Najamnina ide u proračun, ljudi imaju gdje jeftino stanovati bez bojazni da će ih netko izbaciti, podići najamninu usred noći, a majmuni koji dižu cijene kvadrata stanova će se moći samo baciti s krova svojih preskupih zgradica... Ah, volim se igrati fantazije...
O ovome maštam već godinama...DanicaVSvi samo na sebe mislite....... ajme.....
![]()
a na koga bi
ovo je jedino mjesto na kojem mogu iznjeti svoje razmišljanje. da sad lažem kako bi poklonila iljadarku sirotinji,..., ionako već imam previše grijeha, na ispovjed ne idem. tako da mi se crno piše kod Petra