Diskont 24

Društvo, politika

Diskont 24

Radi se o www.diskont24.com

Zanima me da li je itko naručivao išta od njih i kakva su iskustva?

Hvala!
Jednom sam nesto narucivao, ali sam na kraju morao otkazivati narudzbu.

Smradovi nigdje ne navode jesu li cijene s PDV-om ili bez. Zapravo, negdje imaju navedeno da su s PDV-om. Kad sam zakljucivao kosaricu, odjednom mi se na prikazani iznos zaracunao PDV. Dakle, ipak nisu bile sa uracunatim PDV-om.

Ne znam kako je sada, ali od tada izbjegavam to leglo sarlatana. Diskont24 radi tako da usporedjuje cijene kod ostalih tvrtki, za svaki proizvod uzima onu najpovoljniju i onda dodaju svoju marzu. Dakle, sve sto imas kod njih, zasigurno imas i drugdje za manje novce.

Ako kupujes geek-opremu, toplo preporucam Adm.hr - kod njih je sve znatno jeftinije nego drugdje, ok odnos, imaju stvarno raznoliku i sarenu ponudu. Jeftiniji su i od HGspota i od Vemila i vecine ostalih.

Inace, za usporedni cjenik svega checkiraj Nabava.net.
A i mislila sam si da je tako nešto...

nabava.net redovito prečešljavam... a za adm.hr prvi put čujem... nažalost, ono što tražim, nemaju..
opet mi je vemil jedina opcija... :bored:
Ja sam čekao grafičku od njih 7 (!!!!) dana. Uplatio sam ju prvi dan, pola sata poslije narudžbe u PBZ-u. Dilovi glupi. Nemaju ni indikaciju je li artikl na lageru (dostupan) ili ne, pa zato.
Kako Mungos reče, adm.hr je odličan, ali i https://shop.king-ict.hr/ , to je M-SAN grupa inače. Najjednostavnija kupovina od svih IT web shopova po hrvatskoj do sada, brza isporuka.
..ono što ja znam je to da oni nemaju ništa na lageru....vec su oni jednostavno posrednici pri kupovini....što znaci....ti kad naruciš nešto....oni to nabave i prodaju tebi.....znalo se događati...da ti kad nešto kupiš i uplatiš.....oni taj artikal ne mogu nigdje pronaci....pa ti moraju vracati novce.....
bazooka_joe

Ja sam čekao grafičku od njih 7 (!!!!) dana. Uplatio sam ju prvi dan, pola sata poslije narudžbe u PBZ-u. Dilovi glupi. Nemaju ni indikaciju je li artikl na lageru (dostupan) ili ne, pa zato.
Kako Mungos reče, adm.hr je odličan, ali i https://shop.king-ict.hr/ , to je M-SAN grupa inače. Najjednostavnija kupovina od svih IT web shopova po hrvatskoj do sada, brza isporuka.

naravno da je ... ipak sam ja to napravio

Tagovi