DSŽ ?!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

DSŽ ?!

dsž
slikano na tramvajskoj stanici u donjem gradu...

Prilozi

• DSŽ.jpg
I ja sam primjetio te plakate. Za što se one zapravo zalažu i od koga ili čega žele spasiti Hrvatsku. I btw ovo je nešt najseksističnije što sam ikad vidio. Ko da No Ma'am postane politička stranka.
zanimljivo da im je drugu ili treće, nisam sada siguran koje, mjesto na listi muškarac...
Na drugom je muškarac. Ako se može nazvati muškarcem. Ciganović je feminiziran, ali ovo...
One žele uvesti reda u gradsku politiku tako što će istrijebiti ambroziju, razaznati pravu istinu oko dvorane, graditi javne toalete... I to je to...
E da, i završiti sve započete projekte prošle gradske vlasti. Reisnerova i trgovi.
Evil Poodingh

zanimljivo da im je drugu ili treće, nisam sada siguran koje, mjesto na listi muškarac...

To nema veze, u HSS nisu svi seljaci (poljoprivrednici), a u HSU (penzići) imaš i ogranak mladeži i možeš se i i ti učlaniti.

Stranka očito nije lovatorna, imaju neki blog kao stranicu.
DanicaV

Evil Poodingh

To nema veze, u HSS nisu svi seljaci (poljoprivrednici), a u HSU (penzići) imaš i ogranak mladeži i možeš se i i ti učlaniti.

Stranka očito nije lovatorna, imaju neki blog kao stranicu.

Neparlamentaran je. Zato i nije lovator.
A vid Sanadera što se iza smješka
ja prosla pored tih sto plakata, a nisam bila u stanju potrudit se uopce procitat sta na njima pise, heh

Tagovi