Ko zna?
Puno policije, vatrogasaca , hitne i ...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
saba
kamionu se otkačila fcisterna i iscurilo je oko 300 litara nafte.... taman sam tamo prloazio kad je bila ta gužva i onda sam čuo na radiju
MissTake
bila sam u trgovini pa sam čula radio... prevrnuo se kamion koji je vozio šećer
Tuba
saba
kamionu se otkačila fcisterna i iscurilo je oko 300 litara nafte.... taman sam tamo prloazio kad je bila ta gužva i onda sam čuo na radiju
MissTake
bila sam u trgovini pa sam čula radio... prevrnuo se kamion koji je vozio šećer
hm odluchite se^.^
OSIJEK - Pukom srećom u Osijeku je izbjegnuta tragedija na nadvožnjaku u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića, iznad južne obilaznice. Prometna nesreća dogodila se na samom nadvožnjaku jučer oko 15 sati kada se od Mercedesovog tegljača registracijskih oznaka VK-784BT otkačila poluprikolica natovarena šećerom. Nakon što je u nekontroliranoj vožnji poluprikolica iščupala tridesetak metara ograde između kolnika nadvožnjaka i pješačke staze, zaustavila se na tegljaču i zaštitnoj ogradi točno na sredini nadvožnjaka. Srećom, nije prešla na lijevu stranu ceste, iz suprotnoga smjera promet je bio vrlo gust, pa tako nije došlo do sudara. Srećom, i na pješačkoj stazi nije bilo pješaka.
morgan
to je tamni organizirao svoj predizborni skup pa je tako privlačio pažnju slučajnih prolaznika
tamna strana
morgan
to je tamni organizirao svoj predizborni skup pa je tako privlačio pažnju slučajnih prolaznika
..heh....to je bila samo varka da zaposlim policiju...dok ja ljepim nemoralne plakate po gradu....![]()
saba
o majku im njihovu kad sam ja slušo bila je u prići nafta.... gamad lažljiva
U naletu poluprikolice na stražnji desni bočni dio, tegljaču je oštećen rezervoar iz kojeg je po nadvožnjaku iscurilo nekoliko stotina litara dizelskog goriva. Prema informacijama koje smo dobili od vozača tegljača, u rezervoaru se nalazilo oko 300 litara dizela. Na teren su izašli i vatrogasci koji su specijalnom smjesom posuli dizel na kolniku kako bi bio osposobljen za sigurnu vožnju. Njihova je intervencija bila nužna jer je dizel masno gorivo (ekstra lako ulje), i u kombinaciji s prašinom i vlagom stvara izuzetno sklisku površinu.