Ko zna?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Ko zna?

što se dogodilo na nadvožnjaku kod bajera na Čepinskoj, veceras oko pola pet?
Puno policije, vatrogasaca , hitne i ...
mozda su hvatali onog sto je ukro 12 milijona :D
ma vidio sam da se kamionu otkačila prikolica, al bilo je previše vatrogasaca i hitnih na tom mjestu pa mi nije jasno kaj se zbilo?
kamionu se otkačila fcisterna i iscurilo je oko 300 litara nafte.... taman sam tamo prloazio kad je bila ta gužva i onda sam čuo na radiju
bila sam u trgovini pa sam čula radio... prevrnuo se kamion koji je vozio šećer
saba

kamionu se otkačila fcisterna i iscurilo je oko 300 litara nafte.... taman sam tamo prloazio kad je bila ta gužva i onda sam čuo na radiju

MissTake

hm odluchite se^.^
Tuba

saba

MissTake

hm odluchite se^.^

karamelizirana nafta je iscurila
prije šećer nego nafta :)... odo ja napravit neke kolače tamo...
to je tamni organizirao svoj predizborni skup pa je tako privlačio pažnju slučajnih prolaznika

Re: Ko zna?

OSIJEK - Pukom srećom u Osijeku je izbjegnuta tragedija na nadvožnjaku u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića, iznad južne obilaznice. Prometna nesreća dogodila se na samom nadvožnjaku jučer oko 15 sati kada se od Mercedesovog tegljača registracijskih oznaka VK-784BT otkačila poluprikolica natovarena šećerom. Nakon što je u nekontroliranoj vožnji poluprikolica iščupala tridesetak metara ograde između kolnika nadvožnjaka i pješačke staze, zaustavila se na tegljaču i zaštitnoj ogradi točno na sredini nadvožnjaka. Srećom, nije prešla na lijevu stranu ceste, iz suprotnoga smjera promet je bio vrlo gust, pa tako nije došlo do sudara. Srećom, i na pješačkoj stazi nije bilo pješaka.
U naletu poluprikolice na stražnji desni bočni dio, tegljaču je oštećen rezervoar iz kojeg je po nadvožnjaku iscurilo nekoliko stotina litara dizelskog goriva. Prema informacijama koje smo dobili od vozača tegljača, u rezervoaru se nalazilo oko 300 litara dizela. Na teren su izašli i vatrogasci koji su specijalnom smjesom posuli dizel na kolniku kako bi bio osposobljen za sigurnu vožnju. Njihova je intervencija bila nužna jer je dizel masno gorivo (ekstra lako ulje), i u kombinaciji s prašinom i vlagom stvara izuzetno sklisku površinu.

Dodatni problem pri uklanjanju prikolice s ceste bio je njezin teret koji je trebao biti prevezen u Italiju. Naime, riječ je o 20 tona šećera koji je netom prije nezgode ocarinjen. Policajci su stoga morali zvati i carinika (a to je potrajalo), koji je najprije trebao skinuti plombu kako bi se nakon toga viličarima mogao istovariti teret iz poluprikolice. Već nekoliko minuta nakon nesreće nastao je potpuni kaos na obližnjim prometnicama. Kolone vozila koje su se kretale iz Osijeka prema jugu postale su kilometarske, tako da je promet zaustavljen na kružnom toku na Đakovštini, a u jednom trenutku i u cijeloj Županijskoj te Ulici Hrvatske Republike. Kako bi rasteretili promet, iz prometne policije podigli su sve raspoložive policajce i poslali ih na sva raskrižja od centra grada prema nadvožnjaku. Promet se preusmjeravao i na južnu obilaznicu. Normalizirao se tek oko 17.30 sati, a poluprikolica je uklonjena u kasnim večernjim satima.

Autor: M.VUKOTIĆ/M.BUGARIĆ
e to je objašnjenje svaka čast lega , a kao na našem forumu imamo neku hrpu novinara.
Da je riječ o psima lutalicama već bi bilo na 3 topica objašnjeno :P
morgan

to je tamni organizirao svoj predizborni skup pa je tako privlačio pažnju slučajnih prolaznika

..heh....to je bila samo varka da zaposlim policiju...dok ja ljepim nemoralne plakate po gradu....8)
o majku im njihovu kad sam ja slušo bila je u prići nafta.... gamad lažljiva
tamna strana

morgan

..heh....to je bila samo varka da zaposlim policiju...dok ja ljepim nemoralne plakate po gradu....8)

svi su plakati nemoralni! kako tek tvoji izgledaju!?
zbog nemogućnosti pronalaska shout boxa obavjestavam zainteresirane da na oglasima nudim unikatne adventske aranzmane za bagatelu :lol:

Re: Ko zna?

saba

o majku im njihovu kad sam ja slušo bila je u prići nafta.... gamad lažljiva

trebao si procitat cijelu pricu pa bi vidio da je i nafta problem u toj cijeloj prici....

U naletu poluprikolice na stražnji desni bočni dio, tegljaču je oštećen rezervoar iz kojeg je po nadvožnjaku iscurilo nekoliko stotina litara dizelskog goriva. Prema informacijama koje smo dobili od vozača tegljača, u rezervoaru se nalazilo oko 300 litara dizela. Na teren su izašli i vatrogasci koji su specijalnom smjesom posuli dizel na kolniku kako bi bio osposobljen za sigurnu vožnju. Njihova je intervencija bila nužna jer je dizel masno gorivo (ekstra lako ulje), i u kombinaciji s prašinom i vlagom stvara izuzetno sklisku površinu.

Tagovi