#offtopic #108

Forum

Izlevatio je jer mu je bilo dosadno. Kao meni sada. Pa otvaram sve ljubav i romantika topice.
aethur

Izlevatio je jer mu je bilo dosadno. Kao meni sada. Pa otvaram sve ljubav i romantika topice.

a ja te pratim i pritom kidam i odgrizam mačićima glave LOL
Monstrum

aethur

a ja te pratim i pritom kidam i odgrizam mačićima glave LOL

i malim pudlicama bez dlake na šupku...

Re: Zašto me izlevatio?

evo i milorad kaže da dolazi i njegov brat draža također. idemo dalje dečki
Jeste!!!
Ovog offtopica se ne sjećam.
ja se sjećam.. ali en znam s kojeg je sem da je s ljubavnog topica
e zašto me izlevatio.... da da da da...
ovaj... jesam ja to primijetio novi topic u ljubav i romantika!!!!
ajebem im materkoji im je kurac svima!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@aethur: nije to razlog za slom živaca. Stara narodna veli: nekim ljudima možeš dati hrpu novaca, ali pameti nikada. Isto vrijedi i za "srčanu" problematiku. Možeš ti mali milijun puta dati oduška svojoj mudrosti i pokušati opametiti nekoga, ali "srčane" teme ne traže mudre i iskusne savjete nego prostor za rasprostiranje svoje "jedinstvene" situacije/muke/dileme...
Jazz

@aethur: nije to razlog za slom živaca. Stara narodna veli: nekim ljudima možeš dati hrpu novaca, ali pameti nikada. Isto vrijedi i za "srčanu" problematiku. Možeš ti mali milijun puta dati oduška svojoj mudrosti i pokušati opametiti nekoga, ali "srčane" teme ne traže mudre i iskusne savjete nego prostor za rasprostiranje svoje "jedinstvene" situacije/muke/dileme...

ma kakav živčani...LOL
samo ih treba sve istrijebiti...

Tagovi