Izlevatio je jer mu je bilo dosadno. Kao meni sada. Pa otvaram sve ljubav i romantika topice.
#offtopic #108
Forum
aethurIzlevatio je jer mu je bilo dosadno. Kao meni sada. Pa otvaram sve ljubav i romantika topice.
a ja te pratim i pritom kidam i odgrizam mačićima glave

Monstrum
aethurIzlevatio je jer mu je bilo dosadno. Kao meni sada. Pa otvaram sve ljubav i romantika topice.
a ja te pratim i pritom kidam i odgrizam mačićima glave![]()
i malim pudlicama bez dlake na šupku...
Re: Zašto me izlevatio?
evo i milorad kaže da dolazi i njegov brat draža također. idemo dalje dečki
Jeste!!!
Ovog offtopica se ne sjećam.
ja se sjećam.. ali en znam s kojeg je sem da je s ljubavnog topica
e zašto me izlevatio.... da da da da...
ovaj... jesam ja to primijetio novi topic u ljubav i romantika!!!!
ajebem im materkoji im je kurac svima!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ovaj... jesam ja to primijetio novi topic u ljubav i romantika!!!!
ajebem im materkoji im je kurac svima!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@aethur: nije to razlog za slom živaca. Stara narodna veli: nekim ljudima možeš dati hrpu novaca, ali pameti nikada. Isto vrijedi i za "srčanu" problematiku. Možeš ti mali milijun puta dati oduška svojoj mudrosti i pokušati opametiti nekoga, ali "srčane" teme ne traže mudre i iskusne savjete nego prostor za rasprostiranje svoje "jedinstvene" situacije/muke/dileme...
Jazz
@aethur: nije to razlog za slom živaca. Stara narodna veli: nekim ljudima možeš dati hrpu novaca, ali pameti nikada. Isto vrijedi i za "srčanu" problematiku. Možeš ti mali milijun puta dati oduška svojoj mudrosti i pokušati opametiti nekoga, ali "srčane" teme ne traže mudre i iskusne savjete nego prostor za rasprostiranje svoje "jedinstvene" situacije/muke/dileme...
ma kakav živčani...
samo ih treba sve istrijebiti...