Možda je drug Tito to najbolje opisao s rečenicom "Došla maca na vratanca". Vidiš sva mudrost svijeta je satkana u toj izreci.
Samo slijedi put koji su Jedi ratnici odredili. Jogurt je u Konzumu.
Forum
Mladjo
dobro jel ti autorice ovog topica stvarno nemaš pametnijeg posla?
Mladjo
dobro jel ti autorice ovog topica stvarno nemaš pametnijeg posla?

Monstrum
a jebote trebaće mi vagon mačića, ima ko vagon mačića da im glave poodgrizam![]()
aethuri mračna ekipa. milorad, paraga, sudac,olić, adz, benašić i ostali jelMonstrum
a jebote trebaće mi vagon mačića, ima ko vagon mačića da im glave poodgrizam![]()
i jedna pudlica.
Mladjo
aethuri mračna ekipa. milorad, paraga, sudac,olić, adz, benašić i ostali jelMonstrum
i jedna pudlica.
zerosstvar je u tome zeros što namjernim offtopičarenjem čak i pod cijenu kartona izražavamo svoje nezadovoljstvo količinom jednih te istih glupih tema većinom jednih te istih ljudi. svako nam sad može reći nešto u stilu nemoj ih čitati ako ti smeta ali vjerujem da većina ljudi na ovom forumu smatra: ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE! keep on fightingovo je definitivno offtopic
Mladjo
stvar je u tome zeros što namjernim offtopičarenjem čak i pod cijenu kartona izražavamo svoje nezadovoljstvo količinom jednih te istih glupih tema većinom jednih te istih ljudi. svako nam sad može reći nešto u stilu nemoj ih čitati ako ti smeta ali vjerujem da većina ljudi na ovom forumu smatra: ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE! keep on fighting
zeros
Mladjo
stvar je u tome zeros što namjernim offtopičarenjem čak i pod cijenu kartona izražavamo svoje nezadovoljstvo količinom jednih te istih glupih tema većinom jednih te istih ljudi. svako nam sad može reći nešto u stilu nemoj ih čitati ako ti smeta ali vjerujem da većina ljudi na ovom forumu smatra: ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE! keep on fighting
što je previše previše je....ali zar si spreman zaraditi žuti karton zbog gluposti??? zbog namjernog offtopičarenja niko nece biti na dobitku, samo ces ti biti na gubitku ukoliko dobiješ žuti karton.......
zerosako je to potrebno da neki ljudi shvate neke stvari onda neka i dobijem! ja kao i aethur nemam namjeru nikoga ciljano napadati i vrijeđati, kao što vidiš nigdje ne spominjem imena, ali vjerojatno mi u ovom trenutku radimo ono što bi mnogi htjeli ali ne rade. e pa nama je dosta. ovim putem se ispričavam adminu i ima moje obećanje da se sabotaže ovakvog tipa neće ponoviti. ali nadam se da sam ovim nekoga zamislio i neke oči otvorioMladjo
što je previše previše je....ali zar si spreman zaraditi žuti karton zbog gluposti??? zbog namjernog offtopičarenja niko nece biti na dobitku, samo ces ti biti na gubitku ukoliko dobiješ žuti karton.......
aethur
ali i ti sada oftopičariš... dakle i tebi treba žuti... pa svima idu na kurac te teme a jedino smo se mi sada usprotivili.
zeros
aethur
ali i ti sada oftopičariš... dakle i tebi treba žuti... pa svima idu na kurac te teme a jedino smo se mi sada usprotivili.
ok, ako na taj nacin mislite da cete zaustavit takve teme, ja vas onda u potpunosti podržavam....ali gledajmo stvarnu situaciju, popušit cemo žute kartone a i dalje ce neki "biser" otvoriti temu takvog sadržaja zato što mu to ne može niko zabranit....i šta smo postigli, osim žutog kartona???

zerospostići ćemo to da će ljudi ubuduće malo više razmišljati ima li smisla otvoriti određeni topic, ili će barem pogledati nije li o nečem sličnom bilo nedavno riječi, a neće se raditi o otvorenom prvenstvu u otvaranju topica. ja sam ovdje od 8. mjeseca i otvorio sam dosad 2 ili 3 topica iz jednostavnog razloga što nemam potrebu o svemu što mi padne na pamet u bilo koje doba dana obavijestiti dvije kilje ljudiaethur
ok, ako na taj nacin mislite da cete zaustavit takve teme, ja vas onda u potpunosti podržavam....ali gledajmo stvarnu situaciju, popušit cemo žute kartone a i dalje ce neki "biser" otvoriti temu takvog sadržaja zato što mu to ne može niko zabranit....i šta smo postigli, osim žutog kartona???
Mladjo
postići ćemo to da će ljudi ubuduće malo više razmišljati ima li smisla otvoriti određeni topic, ili će barem pogledati nije li o nečem sličnom bilo nedavno riječi,
Monstrum
pa jel nije mogla sve to strpat u jednu temu "Amyn ljubavni život" ili "patnje mlade Amy" pa nek se tamo razglaba o njenim ljubavima, patnjama, mukama, jel joj dobar dečko

MissTake
stvarnooo
odo ja otvarati teme![]()
MissTake
ja ne mogu shvatiti offtopic offtopica...
MissTake
ali ako si u offtopicu onda je sve offtopic,, dakle ne možeš u offtopicu biti offtopic