Offtopic #108

Forum

To je veoma kompleksno pitanje. Zahtijeva mnogo razmišljanja i premišljanja. Smatram kako svaka osoba ponekad ima potrebu izletiti iz veze u vezu jer je to ipak jedna od životnih potreba čovjeka, poput uriniranja, nuždenja, pisanja sranja po forumima, otvaranja debilnih tema i sličnoga.
Možda je drug Tito to najbolje opisao s rečenicom "Došla maca na vratanca". Vidiš sva mudrost svijeta je satkana u toj izreci.
Samo slijedi put koji su Jedi ratnici odredili. Jogurt je u Konzumu.

Re: Ako izletite iz veze u vezu...

dobro jel ti autorice ovog topica stvarno nemaš pametnijeg posla?
Mladjo

dobro jel ti autorice ovog topica stvarno nemaš pametnijeg posla?

nego nas zajebavati...
pudlice i mačkice...
doći će ti draža i jaca..
a jebote trebaće mi vagon mačića, ima ko vagon mačića da im glave poodgrizam LOL
Monstrum

a jebote trebaće mi vagon mačića, ima ko vagon mačića da im glave poodgrizam LOL

i jedna pudlica.
Malo ste krenuli s teme, offtopic
aethur

Monstrum

i jedna pudlica.

i mračna ekipa. milorad, paraga, sudac,olić, adz, benašić i ostali jel
Mladjo

aethur

Monstrum

i jedna pudlica.

i mračna ekipa. milorad, paraga, sudac,olić, adz, benašić i ostali jel

a čačić?
zeros

ovo je definitivno offtopic

stvar je u tome zeros što namjernim offtopičarenjem čak i pod cijenu kartona izražavamo svoje nezadovoljstvo količinom jednih te istih glupih tema većinom jednih te istih ljudi. svako nam sad može reći nešto u stilu nemoj ih čitati ako ti smeta ali vjerujem da većina ljudi na ovom forumu smatra: ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE! keep on fighting
nikad nisam mislio da ću ovo napisati ali "potpisujem", na mače
potpisujem. iako to mrzim.
i inače ja sam to napisao u šutboksu.
dakle, dolje jebeno glupe teme o prekidima i ostalim sranjima. klinke dođu prijave se i onda postaju glupave teme, koje razvodnjavaju (kako volim tu riječ) ionako pomalo ukurcu forum.
fala bogu da je 8 došao... pa je opet zanimljivo... ovime ne podupirem navodno vrijeđanje. u to uopće neću ulaziti i odbacujem svaku raspravu ako se netko nađe prozvan zbog ovoga.
a bilo bi fora ujutro da nas trojica popušimo kartone... hehe...

zaboravih
a pudlica???
Mladjo

stvar je u tome zeros što namjernim offtopičarenjem čak i pod cijenu kartona izražavamo svoje nezadovoljstvo količinom jednih te istih glupih tema većinom jednih te istih ljudi. svako nam sad može reći nešto u stilu nemoj ih čitati ako ti smeta ali vjerujem da većina ljudi na ovom forumu smatra: ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE! keep on fighting

što je previše previše je....ali zar si spreman zaraditi žuti karton zbog gluposti??? zbog namjernog offtopičarenja niko nece biti na dobitku, samo ces ti biti na gubitku ukoliko dobiješ žuti karton.......
zeros

Mladjo

što je previše previše je....ali zar si spreman zaraditi žuti karton zbog gluposti??? zbog namjernog offtopičarenja niko nece biti na dobitku, samo ces ti biti na gubitku ukoliko dobiješ žuti karton.......

ali i ti sada oftopičariš... dakle i tebi treba žuti... pa svima idu na kurac te teme a jedino smo se mi sada usprotivili.
a pudlica?
zeros

Mladjo

ako je to potrebno da neki ljudi shvate neke stvari onda neka i dobijem! ja kao i aethur nemam namjeru nikoga ciljano napadati i vrijeđati, kao što vidiš nigdje ne spominjem imena, ali vjerojatno mi u ovom trenutku radimo ono što bi mnogi htjeli ali ne rade. e pa nama je dosta. ovim putem se ispričavam adminu i ima moje obećanje da se sabotaže ovakvog tipa neće ponoviti. ali nadam se da sam ovim nekoga zamislio i neke oči otvorio
aethur

ali i ti sada oftopičariš... dakle i tebi treba žuti... pa svima idu na kurac te teme a jedino smo se mi sada usprotivili.

ok, ako na taj nacin mislite da cete zaustavit takve teme, ja vas onda u potpunosti podržavam....ali gledajmo stvarnu situaciju, popušit cemo žute kartone a i dalje ce neki "biser" otvoriti temu takvog sadržaja zato što mu to ne može niko zabranit....i šta smo postigli, osim žutog kartona???
Dosta mi je toga što me svaki dan ujutro dočeka nasmiješeno lice poštenjačine ili najave vučjih koncerata ili link do stranica one gnjusne desničarske strnake s doktorom na čelu. Ali kada otvorim forum i vidim žalopojke curica oko jebeno mutavih stvari, e onda stvarno prekrši svaku mjeru.
zeros

aethur

ok, ako na taj nacin mislite da cete zaustavit takve teme, ja vas onda u potpunosti podržavam....ali gledajmo stvarnu situaciju, popušit cemo žute kartone a i dalje ce neki "biser" otvoriti temu takvog sadržaja zato što mu to ne može niko zabranit....i šta smo postigli, osim žutog kartona???

možda utjećemo na svijest preostalog pametnog broja forumaša da ne otvaraju takve teme. a na nove se ne može utjecati, to stoji.
a ignoriranje nije riješeno, jer htio ne htio to ti se nameće da pogledaš. ali jebote, pa to nije bila niti jedna konstruktivna tema. sve sama sranja.
žuti ili ne, uistinu mi svejedno. i tako mi je avatar žut. slagati će mi se s bojom. LOL
zeros

aethur

postići ćemo to da će ljudi ubuduće malo više razmišljati ima li smisla otvoriti određeni topic, ili će barem pogledati nije li o nečem sličnom bilo nedavno riječi, a neće se raditi o otvorenom prvenstvu u otvaranju topica. ja sam ovdje od 8. mjeseca i otvorio sam dosad 2 ili 3 topica iz jednostavnog razloga što nemam potrebu o svemu što mi padne na pamet u bilo koje doba dana obavijestiti dvije kilje ljudi

Re: Ako izletite iz veze u vezu...

Mladjo

postići ćemo to da će ljudi ubuduće malo više razmišljati ima li smisla otvoriti određeni topic, ili će barem pogledati nije li o nečem sličnom bilo nedavno riječi,

ok...ali jedna osoba (u ovom slucaju amy) otvara te teme prvo jednu, pa drugu i sad trecu....i takvih ljudi ce biti još....koji misle da jedino oni imaju problem u životu, i da taj problem trebaju podijelit s nama....mogu pretpostaviti da ce @amy otvoriti još jednu temu o tome kako je ona našla novog dečka i da li je u redu da ona bude s njim....i slažem se s vama, mi trebamo "djelovati" protiv toga, ali ne na taj nacin da pređemo granicu tolerancija pa da to bude razlog zbog kojeg smo dobili žuti karton (ukoliko ga dobijemo).....
pa jel nije mogla sve to strpat u jednu temu "Amyn ljubavni život" ili "patnje mlade Amy" pa nek se tamo razglaba o njenim ljubavima, patnjama, mukama, jel joj dobar dečko, a jel onaj drugi bolji jer ima plave oči, a da li da prekine trenutnu vezu, a šta će bit ako prekine vezu, a oćel onda drugi htjet s njom u vezu, a šta će bit kad se povežu, a šta ak joj jednom dopizdi, a šta ako nema dovoljno razumijevanja za nju i štatijasveneznam, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ngh
Monstrum

pa jel nije mogla sve to strpat u jednu temu "Amyn ljubavni život" ili "patnje mlade Amy" pa nek se tamo razglaba o njenim ljubavima, patnjama, mukama, jel joj dobar dečko

eeeeeee ovako je bolje....zar si taboravio da se za svako otvaranje teme dobija 2 kikacha :wink:
stvarnooo

odo ja otvarati teme :bleh:
MissTake

stvarnooo

odo ja otvarati teme :bleh:

oftopičariš mi u oftopicu!!!!
ja ne mogu shvatiti offtopic offtopica...
MissTake

ja ne mogu shvatiti offtopic offtopica...

jednostavno je...to je kad iz offtopica izvuces offtopic, odnosno kad u offtopicu skreneš sa teme pa odeš u offtopic....valjda.............:-D
ali ako si u offtopicu onda je sve offtopic,, dakle ne možeš u offtopicu biti offtopic
MissTake

ali ako si u offtopicu onda je sve offtopic,, dakle ne možeš u offtopicu biti offtopic

ne preispituj volju offtopičarsku!!!

Tagovi