opeeeeetttt
Offtopic #106
Forum
opeeeeetttt
aethurKada on mene ostavi onda režem vene dječjim škaricama, skačem na noge s dravskog mosta s dva bloka na ramenu,pij em u birtiji s kroničnim alkosima, bacam se pred kamione i automobile, mučim životinje, posebno mačke, ne tuširam se nekoliko mjeseci, jedem samo masnu hranu, janjetinu i svinjetinu, slušam Iron Maiden, bacam cvijeće na prolazniek s balkona, pljujem na automobile, pišam po stubištima, šećem gol noćima na kružnom (đakovština samo)...
i to je to.
kada ja nju ostavim, onda je ista priča, samo što još u slobodno vrijeme gledam reprize dadilje.
a zato si ti u exc svaki dan
MissTake
aethurKada on mene ostavi onda režem vene dječjim škaricama, skačem na noge s dravskog mosta s dva bloka na ramenu,pij em u birtiji s kroničnim alkosima, bacam se pred kamione i automobile, mučim životinje, posebno mačke, ne tuširam se nekoliko mjeseci, jedem samo masnu hranu, janjetinu i svinjetinu, slušam Iron Maiden, bacam cvijeće na prolazniek s balkona, pljujem na automobile, pišam po stubištima, šećem gol noćima na kružnom (đakovština samo)...
i to je to.
kada ja nju ostavim, onda je ista priča, samo što još u slobodno vrijeme gledam reprize dadilje.
a zato si ti u exc svaki dan
jeste... ja i sale utapamo cugu u šalicama kava...
ne morša meni muljat
predugo pijemo zajedno da se ne bi znali
MissTake
a de
ne morša meni muljat
predugo pijemo zajedno da se ne bi znali
ovu diskusiju vodimo i na jednom drugom forumu, zar ne?
a ovdje ćemo u offtopic
e da sad ne bi bio potpuni offtopic... prokurvaš se i zaboraviš gada
sve su istog sadržaja.....
dakle vječno... inače zeros, kako ti se da svaki dan pisati stvari iz prošlosti?
aethur
inače zeros, kako ti se da svaki dan pisati stvari iz prošlosti?
volja...a vrlo je i poucno...još kontam da to pretvorim u linkove, tako da naprimjer ako nekog zanima nešto više o rođenju Antuna Kanižlića, samo klikne na taj link i to ga odvede na stranicu o tome....
ko ce zakljucat temu?
zeros
aethur
inače zeros, kako ti se da svaki dan pisati stvari iz prošlosti?
volja...a vrlo je i poucno...još kontam da to pretvorim u linkove, tako da naprimjer ako nekog zanima nešto više o rođenju Antuna Kanižlića, samo klikne na taj link i to ga odvede na stranicu o tome....
fancy...
Monstrum
sačekujem ju iza ćoškova pa ju premlatim, još ako me i prevarila onda ju u bolnicu strpam, zadnja je ostala nepokretna, a ona prije nje još nije izašla iz bolnice a ja sam iz zatvora izašo', kakva su to glupa pitanja
e to zaboravih, ako me prevarila onda ju natjeram da pije tekućinu iz akumulatora. mučim ju drevnim japanskim metodama. puštam joj onu pjesmu iz teletabisa konstantno. vežem ju i ostavim u podrumu tri dana bez vode i zraka.
zeros
...još kontam da to pretvorim u linkove, tako da naprimjer ako nekog zanima nešto više o rođenju Antuna Kanižlića, samo klikne na taj link i to ga odvede na stranicu o tome....
Ucinjeno
aethurMonstrum
sačekujem ju iza ćoškova pa ju premlatim, još ako me i prevarila onda ju u bolnicu strpam, zadnja je ostala nepokretna, a ona prije nje još nije izašla iz bolnice a ja sam iz zatvora izašo', kakva su to glupa pitanja
e to zaboravih, ako me prevarila onda ju natjeram da pije tekućinu iz akumulatora. mučim ju drevnim japanskim metodama. puštam joj onu pjesmu iz teletabisa konstantno. vežem ju i ostavim u podrumu tri dana bez vode i zraka.
eno jedna je vezana lancima za radijator, nedam joj ni jest ni pit, i tučem je mokrim novinama i mokrim štrikom na dnevnoj bazi, tiš meni ovo ono, veze prekidat, jebemliti e saće vidt svog boga digli ste mi tlak, saću je satrat od batina jebemlijojsuncekalajsano

zeros
zeros
...još kontam da to pretvorim u linkove, tako da naprimjer ako nekog zanima nešto više o rođenju Antuna Kanižlića, samo klikne na taj link i to ga odvede na stranicu o tome....
Ucinjeno
bravo! svaka čast, potpis ti je odličan!
.. a što se tiče teme... joj ma ne da mi se kenjkati tu nešto duhovitog.. ma ja se ponašam kao prava ortodoksna bitch, eto.
Monstrum
aethurMonstrum
eno jedna je vezana lancima za radijator, nedam joj ni jest ni pit, i tučem je mokrim novinama i mokrim štrikom na dnevnoj bazi, tiš meni ovo ono, veze prekidat, jebemliti e saće vidt svog boga digli ste mi tlak, saću je satrat od batina jebemlijojsuncekalajsano![]()
koje novine koristiš?
nemoj 24 sata, one su premale, preporučam ti vjesnik.
aethurMonstrum
aethurMonstrum
eno jedna je vezana lancima za radijator, nedam joj ni jest ni pit, i tučem je mokrim novinama i mokrim štrikom na dnevnoj bazi, tiš meni ovo ono, veze prekidat, jebemliti e saće vidt svog boga digli ste mi tlak, saću je satrat od batina jebemlijojsuncekalajsano![]()
koje novine koristiš?![]()
marišem je enciklopedijama vojnim mokrim isključivo u glavu, a pošto sam potrošio sve , ostala mi samo slova z i ž, kupujem jutarnji il glas, te imaju dosta olova u sebi pa joj ostaju najbolje vijesti o glavašu i vlatki pakost tetovirane na glavuši, više neznam jel bi ju gledo il čito

Monstrum
aethurMonstrum
aethurMonstrum
koje novine koristiš?![]()
marišem je enciklopedijama vojnim mokrim isključivo u glavu, a pošto sam potrošio sve , ostala mi samo slova z i ž, kupujem jutarnji il glas, te imaju dosta olova u sebi pa joj ostaju najbolje vijesti o glavašu i vlatki pakost tetovirane na glavuši, više neznam jel bi ju gledo il čito![]()
strašno...
">
">
"> thanks, dečki, popravili ste mi dan!

Re: Offtopic #106
priznajem d aje ovo offtopic
ali molimte pa de nek prestanu otvarati ove umobolne teme...
aethur
ti si odvratan... sve bi mogla podnijeti... ali teletabisi
Monstrum
eno jedna je vezana lancima za radijator, nedam joj ni jest ni pit, i tučem je mokrim novinama i mokrim štrikom na dnevnoj bazi, tiš meni ovo ono, veze prekidat, jebemliti e saće vidt svog boga digli ste mi tlak, saću je satrat od batina jebemlijojsuncekalajsano
neš ti mene ženit..... p.s. znam ja kako izgleda i jarebica
MissTakeneš ti mene ženit..... p.s. znam ja kako izgleda i jarebica
Kakve veze imaju jarebice s time? :zbunj: