dajte mi prijedlog...

Računala, znanost, tehnologija

dajte mi prijedlog...

...koju igru da skinem s neta a da nije cod4, crysis, fm2008, pes2008 i nfs pro street? neki dobar brainless shooter bi dobro dosao.
Probaj ovu:
http://www.rlslog.net/soldier-of-fortune-payback-avenged/
proos

Probaj ovu:
http://www.rlslog.net/soldier-of-fortune-payback-avenged/

hvala, to sam zaboravio spomenuti, jucer sam ju skinuo, medjutim imam problema s grafikom u igrici. slika je kao kad gledas negativ fotografije :)
Wolfenstein 3D ! retro ludilo !!! :)
toni

Wolfenstein 3D ! retro ludilo !!! :)

stepa, ne zajebaj ;)
half life 2 ep1 i ep2
serious sam 1 i 2 (totalni brainless)
fear
američku armiju

nisam to igro pun k... al baš bi mogo
Half Life?
proos

Half Life?

igrao, nije mi bas nesto...
od tih pucačina, a fala bogu naigro sam ih se, najbolji mi je doom 3, em je grafika odlična, em je igriva do bola, em se usereš od straha svakih par minuta (pogotovo ako igraš u mraku sa slušalicama onak fino pojačano), iza nje mi je serijal cod, ostalo je sve li-la, nije loš serious sam, al to mi je baš što bi vlale rekla brainless shooter, vjerovatno si igro doom 3 ak nisi to ti je pod must, a za online ti je definitivno Americas army, al će ti trebat dosta živaca dok ne skontaš kako se igra, naime nije ko cod online pa da srljaš i tamaniš redom :wink:

Re: dajte mi prijedlog...

- Ja sam ljudi nekako uvijek vjerna UT-u..mozda jer je ultimativno najbolji? :)
Slažem se UT je zakon.
Nisam ga igrao duuugo, mislim da ću ga ponovno instalirati
M°na

totalna ultimativna pucacina. nikakva sranja, gluposti.. samo killing !!! rulz !!!
toni

M°na

totalna ultimativna pucacina. nikakva sranja, gluposti.. samo killing !!! rulz !!!

..bah, ne znam...probaj odigrati CTF sa malo boljim igračima; uigrana ekipa ima svoju zakon taktiku koje se svi besprijekorno pridržavaju.
Pa ti burajz zaboravi na fragove kad nemaš zastavu u rukama ;-)
zao mi je sto 3drealms nije izbacio neku noviju verziju duke nukema 3d. legendarni fps

Tagovi