Piši sebi i njoj ne šalji!!! Napravi jebenu zbirku pisama, objavi knjigu, bilo što!!!
Nekom drugom savjetovala bi suprotno, znaš koliki sam pobornik emocija i dobrih vibri, ali tebi znam da je bolje da ne šalješ. Radi tebe! Ako si izdržao do sad i ona nije zbog toga marila, nek ide u vražju mater. Mogla je bar pitati kako ti je...
Nego, adriane, mani se stvari stetnih po tvoj mladi (?) organizam. Generalno gledano, zene su zlo, uz iznimku postojanja nekih koje to nisu. Si gledao svojevremeno sto nam je cika akademik Paar govorio o deterministickom kaosu?! Covjek je odlicno sazeo M-Z odnose u svim tim svojim grafovima, nepravilnostima, pravilnostima i pricama o varijablama. Tako je za zenama. Vecim dijelom se nalaze u katoicnom rezimu, a ti samo trebas pronaci onaj dio koji funkcira na temeljima ratia - deterministicki.
E, sad, jedino je kvaka u tome sto je od kaosa do determinizma jako kratak put, ali ga jos nitko nije nasao.
P.S. Kenjam, 3 je ujutro, normalni ljudi spavaju. To sve objasnjava.
P.P.S. Mani se cole, to je tekucina s kojom se skida kamenac u WC skoljci, sta dalje da ti pricam. Ne cuvaju oni tajnu formule zato sto ne zele da se kopira...
ako je prošlo već 2 mjeseca bez kontakta, male su šanse da će sad to jedno pismo išta dobra napraviti. dobro je što ti se puki nudi kao veliki brat kojeg zoveš kad si u krizi i želiš posegnuti za nečim što je loše po tebe.
teško je i upućenima dati korsitan savjet a kamoli neupućenima.
želim ti ono što je najbolje za tebe, čak ako ti i ne misliš da je najbolje.
samo hrabro.
Ne kazem da ne treba nesto voljeti, cuvati i drzati se toga kao pijan plota - ali TO nesto treba prvo dobro upoznati i skontati ima li VRIJEDNOST!? Ljudsku, osobnu, žensku, duhovnu, intelektualnu, edukativnu, sexualnu, zabavnu pa i materijalnu... Gospojica je definitivno za tebe nema. Pokazala se kao prava mala koristoljubiva bestija.
Nek mi oprosti svekoliki zenski rod.
P.P.S. Mani se cole, to je tekucina s kojom se skida kamenac u WC skoljci, sta dalje da ti pricam. Ne cuvaju oni tajnu formule zato sto ne zele da se kopira...
ma to ija svima kazem, otice vam ljudi jetra odtog