DanicaVSad znam za koga ću glasati.
Ti ne znas proci ni kroz pokretna vrata, bez da jos barem dvije babe stoje pored i usmjeravaju te.
Forum
8
Ti ne znas proci ni kroz pokretna vrata, bez da jos barem dvije babe stoje pored i usmjeravaju te.

CatCloeTataMata
Žao mi je da u subotu nisam imao fotić kod sebe, klinci su se popeli na spomenik (Anti) i gledali koncert Jabuke, baš je bilo OK, a ko da se i Anti malo brk nasmiješio. Generalno gledajući nekako se svakim danom sve više i on uklapa na trg.
![]()
![]()
misliš, kao što su se radijatori uklopili pokraj šetača?? nikad, pa ni onda....
uklopiti se mogu jedino dođošima koji ne znaju kako je bilo prije, pa im je tako svejedno..
tamna strana
....hmm.....ne znam da li je ovo admin uocio.....ili za neke jednostavno ne vrijede pravila....
anakonda...ma jel se to moj omiljeni broj vratio???...demit, taman sam pocela uzivati opet na forumu...

anakonda...ma jel se to moj omiljeni broj vratio???...demit, taman sam pocela uzivati opet na forumu...
DanicaVsve što je lijepo kratko traje
8DanicaVsve što je lijepo kratko traje
Zato ces ti zivjeti 200 godina.
DanicaV
Poodingh, nemoj psovke trošiti na njega. Vidiš da admin uredno očisti, po nama se može pljuvati do besvijesti, ali to je normalno, naravno.
Poppy
da sam ja admin, izmislila bi jednog Osmicu na svom forumu.
tamna strana
jer da se po tebi pljuje...onda ovako sigurno ne bi govorila
morgan
može li me tko uputit u povijest bolesti dotične osobe?
tonijedan od rijetkih koje se isplati citat.
morganmože li me tko uputit u povijest bolesti dotične osobe?
steamVječito odskače kvalitetom sadržaja i prezentacije i zbog toga uvijek u sukobu s većinom jer ih gura izvan comfort zone.
wendySavršena dijagnoza, kolega. Vidiš, ti u jednoj rečenici ono što sam ja pokušala dočarati u romanu iznad
steam
wendyHehe, sve u svemu, slažemo se od početka do kraja.Savršena dijagnoza, kolega. Vidiš, ti u jednoj rečenici ono što sam ja pokušala dočarati u romanu iznad
DanicaV
Izgleda da su portalu031 dovoljni drug 8, Poppy i toni.
Mi ostali, stoka seljačka.
">DanicaV

DanicaV
Nisi najlješi, samo ljepuškast.
DanicaV
Evil PoodinghJa osobno smatram da ovdje na forumu ima ljudi koji pišu puno suvislije i pametnije od Druga Osmice, jedino što vama izgleda njegovo "pjesničko" izražavanje i velik broj stručnih izraza stvara neki poseban dojam.
lufus@ wendy: mislim da se malog ivicu puno više napadalo i da su se manje birale riječi pa nisam primjetio da bi ga se toliko branilo
wendy
lufus@ wendy: mislim da se malog ivicu puno više napadalo i da su se manje birale riječi pa nisam primjetio da bi ga se toliko branilo
Hm, upravo tako. Isti ljudi koji su jako osjetljivi kad se njih vrijeđa, vrijeđali su i ivicu. Ili su šutili dok je netko vrijeđao ivicu. Ili se nisu ljutili kad ivica vrijeđa njih. Toliko o dvostrukim mjerilima.
Kad se u jednoj temi pljuvalo ivicu svakakvim epitetima i nazivima, napisala sam da to nije u redu pa mi je inbox bio pretrpan privatnim porukama u kojima su me ljudi pitali šta glumim i zašto ga branim kad i sama nemam dobro mišljenje o njemu. Jebote, pa ne živim ja na forumu ni za forum, u određenim temama se s nekim ljudima neću ni najmanje slagati, mogu pasti i međusobne uvrede.. ali to čoporativno napadanje jedne osobe mi užasno ide na živce.
Po pm-ovima mi se 8 čini sasvim normalan čovjek, a ako je netko imao drukčija iskustva, zašto to ne ostane na pm-ovima?
Ne mislim da itko ikoga brani ovdje, ne vidim razlog tome. Uostalom, čovjek koji stoji iza tog nicka se dovoljno britko "brani" na svoj način, a njegove uvrede uglavnom proizlaze iz provokacija.
Da deset ljudi napada tebe, jeffa, zluscha, mungosa ili bilo koga drugog za čije postove mislim da ih vrijedi pročitati, bez obzira na to slažemo li se u mišljenjima ili ne, reagirala bih jednako.
Nekad je ovo bilo mjesto gdje se moglo kvalitetno raspravljati o bilo kojoj temi, gdje se moglo ANONIMNO iznijeti svoje mišljenje i gdje smo svi manje-više imali pravo glasa.
Ovo sad više ne liči na forum nego na kokošinjac.
8
Jeff Murdock
Siguran sam da se u RL ne ponaša tako, pa mogao bi to i ovdje primijeniti.
chaknoris8 je totalno u pravu.
Zanimljivo tko se našao prozvan suprotnim mišljenjem.
Likovi koji su kvazi liberalni, onoga trenutka kada im nešto nije po volji tada se pretvore u rulju dostojnu Divljeg zapada. Daj katran i perje. Ili još bolje Bibliju i uže.
I ajmo mu objavit ime i prezime. Pa nek vidi. Sve znamo...
I da zbilja je bio puno ugodniji forum dok smo jedni drugima tepali i gugutali. joj kako krasno, joj kako divno. Ne, samo ne neko suprotno mišljenje. A to što vrijeđa, pa to je virtualni svijet, čini mi se da se to malo previše osobno shvaća.
DanicaV
To što sam obično na kava-druženjima ne znači da ne napišem što mislim, sviđalo se to drugima ili ne.
Evil Poodingh
Krivo, problemi nastaju kada netko napiše nešto s čime se 8 ne slaže...
Jeff Murdockamen. sve je rečeno.
Ne znam zašto se uprono izvlače pamet i inteligencija?
Problem 8 je kultura izražavanja.
Slažem se da je imao dosta kvalitetnih i pametnih postova.
Ali jedna od najvećih osobina pametnih ljudi je da šute kada nemaju ništa pametno za reći. I pametnim ljudima ne trebaju uvrede da bi argumentirali svoje tvrdnje.
PoppyEvil Poodingh
tad ne nastaju nikakvi problemi, već najčešće urnebesno zabavan post.
pokušaj ga shvaćat malo manje ozbiljno i doslovno, možda se koji put i nasmiješ.
Evil Poodingh
PoppyEvil Poodingh
pokušaj ga shvaćat malo manje ozbiljno i doslovno, možda se koji put i nasmiješ.
pa znam ja da ima ljudi kojima je zabavno čitati izrugivanje i vrijeđanje...
CatCloevjerujem da bi svi oni koji staju na stranu osmicinog verbalnog proljeva (kako je to jednom netko predivno rekao) promijenili mišljenje u trenutku kada bi se oni našli na meti.
Evil Poodingh
Ja sam rekao zašto ga nemam na ignore, zato što mu znam vratiti..
Evil Poodingh
Oh my GOD, Poppy sorry, on je nenadjebiv, njemu nema ravnoga, kako sam se usudio reći nešto tako...
Poppy

toniajde, oprosti joj.. brani ljubavnika.