Offtopic #100

Forum

Kad smo već kod taštine i natpisima na grobovima... Sjetila sam se jedne igre. :) Uglavnom, ja napišem početak priče, a vi pogađate ostatak. Naime, jedan je gospodin otišao na sprovod svom kolegi i u jednom se trenutku počeo glasno smijati. Ljudi su ga čudno gledali, ali on nije mogao suzdržati smijeh... Uglavnom, čovjek nije lud, imao je dobar razlog za smijanje, a vi probajte pogoditi koji... ;)
Nitko se neće igrati sa mnom. :(
Mislim da te nismo shvatili....... :roll:
tonya

No, dobro, ispričat ću priču. :roll:
Uglavnom, pokojnik je bio liječnik, točnije kardiolog. Zbog toga mu je na nadgrobnom spomeniku bilo isklesano srce. Drugi je čovjek bio također liječnik, ali ginekolog. A na sprovodu kardiologa se smijao jer je zaključio što će biti isklesano na njegovom nadgrobnom spomeniku...

Vrhunski! Ja sad upravo vizualiziram sahranu čistača zahoda....
zlusch

Ako nekog baš zanima moj životni put, lako mu/joj ja u sljedećim rečenicama objasnim što sam završio, gdje sam putovao ili koliki mi je pimpek ili IQ ;)

mene samo zanima kolko imaš para! :D
Poppy

zlusch

Ako nekog baš zanima moj životni put, lako mu/joj ja u sljedećim rečenicama objasnim što sam završio, gdje sam putovao ili koliki mi je pimpek ili IQ ;)

mene samo zanima kolko imaš para! :D

Pih, tipično žensko... to je zato jer si ne znaš predočiti kada ti netko pokaže što je to 20 cm ;)

A pare... nađe se neke siće za od prvog do prvog ;)
zlusch

Pih, tipično žensko... to je zato jer si ne znaš predočiti kada ti netko pokaže što je to 20 cm ;)

Pih, tipično muško, misli da je sve u dužini! ;)
Poppy

zlusch

Pih, tipično muško, misli da je sve u dužini! ;)

Baš naprotiv... ja sam siguran da nečeg ima i u širini :hypocrite:
zlusch

tonya

No, dobro, ispričat ću priču. :roll:
Uglavnom, pokojnik je bio liječnik, točnije kardiolog. Zbog toga mu je na nadgrobnom spomeniku bilo isklesano srce. Drugi je čovjek bio također liječnik, ali ginekolog. A na sprovodu kardiologa se smijao jer je zaključio što će biti isklesano na njegovom nadgrobnom spomeniku...

Vrhunski! Ja sad upravo vizualiziram sahranu čistača zahoda....

znam taj vic, al kardiologov kolega bijaše proktolog ...
kopile

CatCloe

zanima me koliko onih koji opravdavaju takvo isticanje titula bi me popljuvalo da sam u profilu napisala prof. catcloe? :D

Pa popljuvali bi te sigurno s obzirom da si "profesor" tjelesnog što je sprdačina.

ma da! bolje bit student/džabalebaroš! :)
Poppy

kopile

CatCloe

zanima me koliko onih koji opravdavaju takvo isticanje titula bi me popljuvalo da sam u profilu napisala prof. catcloe? :D

Pa popljuvali bi te sigurno s obzirom da si "profesor" tjelesnog što je sprdačina.

poppy, da nije tvog citata, ne bi ovaj post ni vidjela... neki, očito, nisu upoznati s funkcijom opcije "ignore".
ne samo student džabalebaroš, nego i rijetko isfrustrirana i sažaljenja vrijedna..... hm.. osoba?
a da, radilo se o taštini... sad mi je jasnije.
Poppy

kopile

CatCloe

Ma, Cat, napisi da si magistra! :)
tonya

Ma, Cat, napisi da si magistra! :)

ma ne pišem ni ovo prvo nigdje... ali eto utjehe džabalebarošima... uskoro jeftino diplome s jednim ispitom! nije li to sjajno? ;)
Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.Bolje biti i džabalebaroš nego prof.tjelesnog.Mene bi bilo sramota imati takvo zanimanje.Ja mislim da su više sažaljenja vrijedni ljudi koji nisu svijesni koliko su u biti jadni, tu mislim na tebe cat.
kopile

Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.Bolje biti i džabalebaroš nego prof.tjelesnog.Mene bi bilo sramota imati takvo zanimanje.Ja mislim da su više sažaljenja vrijedni ljudi koji nisu svijesni koliko su u biti jadni, tu mislim na tebe cat.

Džizs.... koji si ti mrakan! :shock: Pazi svoj tijek misli - bolje biti luzer nego studirati i sramota je imati nekakvo zanimanje. Baš me zanima što onda misliš o monterima grijanja, pekarima ili fizoterapeutima... koliko su tek ta zanimanja vrijedna sažaljenja.....

Uf, jebate... još ne mogu doći sebi od ovih debilana.....
kopile

Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.

Ti si jedan veliki lol. LOL LOL LOL
tonya

kopile

Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.

Ti si jedan veliki lol. LOL LOL LOL

zvat ćemo te Lole
kopile

zlusch

Baš me zanima što onda misliš o monterima grijanja, pekarima ili fizoterapeutima... koliko su tek ta zanimanja vrijedna sažaljenja.....

A kao nisu vrijedna sažaljenja,ja samo otvoreno kažem ono što veliki broj ljudi misli.

ti si bolestan.
Zašto sam ja bolestan,molim lijepo?

Re: Vanity Fair

kopile

Zašto sam ja bolestan,molim lijepo?

zasto dolazis tu vrijeđati ljude????????????????????
betty

Iz sprda i zajebancije eto zašto.
kopile

betty

Iz sprda i zajebancije eto zašto.

ne brigaj, betty, još malo i ode i ovaj.. ionako ima već dva žuta.. :roll:
pa da zar nije neko pravilo don t be evil??a ovaj je ne evil nego sotonin sin, di je admin??????? LOL
betty

cane

betty

omg ja ne vjerujem da si ti svoju bracu naveo kao primjer!! LOL LOL LOL jesi ti svjestan toga da mi tu ne pricamo o obitelji nego o ljudima iz radne okoline i da bi bilo potpuno debilno svog brata zvati brate magistre?????????????????????????

Pa ja ne mogu vjerovat da si ti toliko zapela da te ljudi oslovljavaju s titulom?! Mislim ono? To tituliranju je čisto nabijanje nekome na nos da si ti studirala! E moš mislit. Znaš ti koliko je njih na birou s diplomama a znaš koliko ih je milionera bez srednje škole!?

ja je nemam a i da je imam ne bih inzisitirala da me se zove mojom titulom .a ovo uopce nije odgovor na moj post niti argument. koliko se ja sjecam ti si nama naveo kao primjer kako bi svoju bracu trebao zvati magistre ili dipl.ing , ti znas da mi tu pricamo o poslovnom okruzenju a ne obiteljskom????????
p.s ili si nam samo želio istaknuti da ti je jedan brat magistar a drugi dipl.ing a da se ne razbacuju sa titulama??

Opet ponavljam ja samo navodim primjere. Ja ovdje ne pričam o svom IQ niti o svojoj braći. A ti pošto ne znaš skužit šta je primjer e onda jebiga. A možda bi trebali i na forumu u profil napisat titule?! Ono pa nek se zna. Ili još bolje da napravimo zaseban forum za sve doktore i magistre?!
Mislim sad si stvarno previše zapela. Možda da ti nabavimo onu jednu pločicu za vrata i napišemo:
Dr.Mr.Sc. Betty
ok ako sam ja zapela ali sta ti koji k... stalno odgovaras na moje postove???
betty

nije li odgovor jasan i jednoznačan... frustracija?
bože, kako sirotih mozgova ima... :no:
betty

Ja odgovaram na tvoje postove? Pa ne znam ko stalno odgovara na moje postove? Ajd malo pogledaj ko je koga tu citirao?!

A uostalom kakav je to rječnik molim te? Kakva pravnica ti misliš biti kad ne znaš vodit raspravu bez upotrebe psovki?!
CatCloe

nije li odgovor jasan i jednoznačan... frustracija?
bože, kako sirotih mozgova ima... :no:

Molim te prosvijetli me sa čime sam ja to frustriran?
dakle čestitiam :love:
100 offtopic
nagrada -100 kikirikija
cane

betty

Ja odgovaram na tvoje postove? Pa ne znam ko stalno odgovara na moje postove? Ajd malo pogledaj ko je koga tu citirao?!

A uostalom kakav je to rječnik molim te? Kakva pravnica ti misliš biti kad ne znaš vodit raspravu bez upotrebe psovki?!

pa ovo je forum a ne sudnica.
cestitam vam na 100 offtopicu..morat cemo proslavit to
Ja sam htio biti autor stotog!!!!
jeeeeeeeeeeeee jubilarka jeeeeeeeeeee LOL
jebote, stoti offtopic a ja ne znam dali sam sudjelovao u stvaranju bilo kojeg...evo zato jedan moj post ovdje :P
....tonya....kao glavnu nagradu za otvaranje 100 offtopica.....dobivaš besplatno putovanje u cernobil.....za 2 osobe....a kao dodatno iznenađenje portal031 te nagrađuje sa razgledavanjem nuklearnog reaktora......8)
i osvajas turisticki obilazak Pevecovog prodajnog centra u Osijeku. Nagradu mozes ostvariti kada god hoces...
Gle, moj prvi offtopic i odmah stoti! :1st: Zahvaljujem mami, Bogu... A u Černobil su svi pozvani, možemo otići grupnim forumaškim autobusom. Ali Pevec čuvam samo za sebe... :crazy:
Međutim, ulažem protest. Smatram kako je ptvi post imao veze s temom. :durenje:
tonya

...žali se upravi vodovoda....i pošalji razglednicu iz cernobila....8)
tamna strana

tonya

...žali se upravi vodovoda....i pošalji razglednicu iz cernobila....8)

:bleh: A jesi ljubezan... :roll:
tonya

:bleh: A jesi ljubezan... :roll:

....naravno da nisam....kao i što neki drugi nisu (ma nema veze)....8)
tonya

Gle, moj prvi offtopic i odmah stoti! :1st: Zahvaljujem mami, Bogu... A u Černobil su svi pozvani, možemo otići grupnim forumaškim autobusom. Ali Pevec čuvam samo za sebe... :crazy:

Prvi je uvijek najteži, al onda kad te krene...
tonya

to svi misle pa završe u off

ali sad daj si duši oduška i piši što hoćeš
govoreći o frustraciji i vrijeđanju koje je nekima jedini razlog dolaska na forum, a i najnovijem spektakularnom povratku nekoga tko spada u istu kategoriju, pada mi na pamet jedna prigodna:

tko ne zna i ne zna da ne zna - opasan je, izbjegavaj ga.
tko ne zna i zna da ne zna - dijete je, nauči ga.
tko zna i i ne zna da zna - spava, probudi ga.
tko zna i zna da zna - mudar je, slijedi ga.

dolazim do zaključka kako se ovdje radi o slučaju br. 1...

Tagovi