Offtopic #100
Forum
tonya
No, dobro, ispričat ću priču.![]()
Uglavnom, pokojnik je bio liječnik, točnije kardiolog. Zbog toga mu je na nadgrobnom spomeniku bilo isklesano srce. Drugi je čovjek bio također liječnik, ali ginekolog. A na sprovodu kardiologa se smijao jer je zaključio što će biti isklesano na njegovom nadgrobnom spomeniku...
Vrhunski! Ja sad upravo vizualiziram sahranu čistača zahoda....
zlusch
Ako nekog baš zanima moj životni put, lako mu/joj ja u sljedećim rečenicama objasnim što sam završio, gdje sam putovao ili koliki mi je pimpek ili IQ![]()
mene samo zanima kolko imaš para!
Poppy
zlusch
Ako nekog baš zanima moj životni put, lako mu/joj ja u sljedećim rečenicama objasnim što sam završio, gdje sam putovao ili koliki mi je pimpek ili IQ![]()
mene samo zanima kolko imaš para!![]()
Pih, tipično žensko... to je zato jer si ne znaš predočiti kada ti netko pokaže što je to 20 cm
A pare... nađe se neke siće za od prvog do prvog
zlusch
Pih, tipično žensko... to je zato jer si ne znaš predočiti kada ti netko pokaže što je to 20 cm![]()
Pih, tipično muško, misli da je sve u dužini!
Poppy
zlusch
Pih, tipično žensko... to je zato jer si ne znaš predočiti kada ti netko pokaže što je to 20 cm![]()
Pih, tipično muško, misli da je sve u dužini!![]()
Baš naprotiv... ja sam siguran da nečeg ima i u širini

zlusch
tonya
No, dobro, ispričat ću priču.![]()
Uglavnom, pokojnik je bio liječnik, točnije kardiolog. Zbog toga mu je na nadgrobnom spomeniku bilo isklesano srce. Drugi je čovjek bio također liječnik, ali ginekolog. A na sprovodu kardiologa se smijao jer je zaključio što će biti isklesano na njegovom nadgrobnom spomeniku...
Vrhunski! Ja sad upravo vizualiziram sahranu čistača zahoda....
znam taj vic, al kardiologov kolega bijaše proktolog ...
kopile
CatCloePa popljuvali bi te sigurno s obzirom da si "profesor" tjelesnog što je sprdačina.
zanima me koliko onih koji opravdavaju takvo isticanje titula bi me popljuvalo da sam u profilu napisala prof. catcloe?![]()
ma da! bolje bit student/džabalebaroš!
Poppy
kopile
CatCloePa popljuvali bi te sigurno s obzirom da si "profesor" tjelesnog što je sprdačina.
zanima me koliko onih koji opravdavaju takvo isticanje titula bi me popljuvalo da sam u profilu napisala prof. catcloe?![]()
ma da! bolje bit student/džabalebaroš!![]()
poppy, da nije tvog citata, ne bi ovaj post ni vidjela... neki, očito, nisu upoznati s funkcijom opcije "ignore".
ne samo student džabalebaroš, nego i rijetko isfrustrirana i sažaljenja vrijedna..... hm.. osoba?
a da, radilo se o taštini... sad mi je jasnije.
Poppy
kopile
ma da! bolje bit student/džabalebaroš!![]()
Ma, Cat, napisi da si magistra!
tonya
Ma, Cat, napisi da si magistra!![]()
ma ne pišem ni ovo prvo nigdje... ali eto utjehe džabalebarošima... uskoro jeftino diplome s jednim ispitom! nije li to sjajno?
kopile
Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.Bolje biti i džabalebaroš nego prof.tjelesnog.Mene bi bilo sramota imati takvo zanimanje.Ja mislim da su više sažaljenja vrijedni ljudi koji nisu svijesni koliko su u biti jadni, tu mislim na tebe cat.
Džizs.... koji si ti mrakan!
Uf, jebate... još ne mogu doći sebi od ovih debilana.....
kopile
Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.
Ti si jedan veliki lol.

tonya
kopile
Svejedno taj fakultet za kineziologiju je jedan veliki lol.
Ti si jedan veliki lol.![]()
![]()
![]()
zvat ćemo te Lole
kopileti si bolestan.
zluschA kao nisu vrijedna sažaljenja,ja samo otvoreno kažem ono što veliki broj ljudi misli.
Baš me zanima što onda misliš o monterima grijanja, pekarima ili fizoterapeutima... koliko su tek ta zanimanja vrijedna sažaljenja.....
Re: Vanity Fair
kopile
Zašto sam ja bolestan,molim lijepo?
zasto dolazis tu vrijeđati ljude????????????????????
bettyIz sprda i zajebancije eto zašto.
kopile
bettyIz sprda i zajebancije eto zašto.
ne brigaj, betty, još malo i ode i ovaj.. ionako ima već dva žuta..

betty
caneja je nemam a i da je imam ne bih inzisitirala da me se zove mojom titulom .a ovo uopce nije odgovor na moj post niti argument. koliko se ja sjecam ti si nama naveo kao primjer kako bi svoju bracu trebao zvati magistre ili dipl.ing , ti znas da mi tu pricamo o poslovnom okruzenju a ne obiteljskom????????
betty
omg ja ne vjerujem da si ti svoju bracu naveo kao primjer!!![]()
![]()
jesi ti svjestan toga da mi tu ne pricamo o obitelji nego o ljudima iz radne okoline i da bi bilo potpuno debilno svog brata zvati brate magistre?????????????????????????
Pa ja ne mogu vjerovat da si ti toliko zapela da te ljudi oslovljavaju s titulom?! Mislim ono? To tituliranju je čisto nabijanje nekome na nos da si ti studirala! E moš mislit. Znaš ti koliko je njih na birou s diplomama a znaš koliko ih je milionera bez srednje škole!?
p.s ili si nam samo želio istaknuti da ti je jedan brat magistar a drugi dipl.ing a da se ne razbacuju sa titulama??
Opet ponavljam ja samo navodim primjere. Ja ovdje ne pričam o svom IQ niti o svojoj braći. A ti pošto ne znaš skužit šta je primjer e onda jebiga. A možda bi trebali i na forumu u profil napisat titule?! Ono pa nek se zna. Ili još bolje da napravimo zaseban forum za sve doktore i magistre?!
Mislim sad si stvarno previše zapela. Možda da ti nabavimo onu jednu pločicu za vrata i napišemo:
Dr.Mr.Sc. Betty
betty
nije li odgovor jasan i jednoznačan... frustracija?
bože, kako sirotih mozgova ima...

betty
ok ako sam ja zapela ali sta ti koji k... stalno odgovaras na moje postove???
Ja odgovaram na tvoje postove? Pa ne znam ko stalno odgovara na moje postove? Ajd malo pogledaj ko je koga tu citirao?!
A uostalom kakav je to rječnik molim te? Kakva pravnica ti misliš biti kad ne znaš vodit raspravu bez upotrebe psovki?!
CatCloeMolim te prosvijetli me sa čime sam ja to frustriran?
nije li odgovor jasan i jednoznačan... frustracija?
bože, kako sirotih mozgova ima...![]()
100 offtopic
canepa ovo je forum a ne sudnica.
betty
ok ako sam ja zapela ali sta ti koji k... stalno odgovaras na moje postove???
Ja odgovaram na tvoje postove? Pa ne znam ko stalno odgovara na moje postove? Ajd malo pogledaj ko je koga tu citirao?!
A uostalom kakav je to rječnik molim te? Kakva pravnica ti misliš biti kad ne znaš vodit raspravu bez upotrebe psovki?!

Zahvaljujem mami, Bogu... A u Černobil su svi pozvani, možemo otići grupnim forumaškim autobusom. Ali Pevec čuvam samo za sebe...
Međutim, ulažem protest. Smatram kako je ptvi post imao veze s temom.

tonya
Međutim, ulažem protest. Smatram kako je ptvi post imao veze s temom.![]()
...žali se upravi vodovoda....i pošalji razglednicu iz cernobila....
tamna strana
tonya
...žali se upravi vodovoda....i pošalji razglednicu iz cernobila....![]()
A jesi ljubezan... tonya
A jesi ljubezan...
![]()
....naravno da nisam....kao i što neki drugi nisu (ma nema veze)....
tonya
Gle, moj prvi offtopic i odmah stoti!Zahvaljujem mami, Bogu... A u Černobil su svi pozvani, možemo otići grupnim forumaškim autobusom. Ali Pevec čuvam samo za sebe...
![]()
Prvi je uvijek najteži, al onda kad te krene...
tonya
Međutim, ulažem protest. Smatram kako je ptvi post imao veze s temom.
to svi misle pa završe u off
ali sad daj si duši oduška i piši što hoćeš
tko ne zna i ne zna da ne zna - opasan je, izbjegavaj ga.
tko ne zna i zna da ne zna - dijete je, nauči ga.
tko zna i i ne zna da zna - spava, probudi ga.
tko zna i zna da zna - mudar je, slijedi ga.
dolazim do zaključka kako se ovdje radi o slučaju br. 1...