Offtopic #99

Forum

cane

empire

Pusti nju, kontam da te nije vrijedna. Ako si joj vec toliko pruzio i ako ju volis, a ona je toga svega svjesna, pa onda bar zasluzujes da ti kaze zasto te ostavlja. Kreni samo od toga dali te ona cijeni?!?! Ocito ne, a od osobe koja te ne cijeni, ne mozes previse ocekivat. Drz se!! Doci ce bolja:) Pozdrav,

Stara tema! Čovjek je u međuvremenu došao k sebi i shvatio je poantu. Sad se ne trijezni i baš mu je super!

Joj ovo je bila zabavna tema. Zašto je Stolni biljar dobio crveni?
Da, ja sam skontala da je zločestoća bio pod drugim nickom, a vrlo je raširena pojava da jedna osoba naotvara nickova...... pa prema potrebi, hm.
DanicaV

Da, ja sam skontala da je zločestoća bio pod drugim nickom, a vrlo je raširena pojava da jedna osoba naotvara nickova...... pa prema potrebi, hm.

Ma nije on bio zločestoća... Pa dečko kaže kako nikada ne bi curi rekao da je drolja.
Mora da je bio jako dobar.
Stolni biljar je jedan od nickova (kojih je bilo jos nekoliko) osobe kojoj nije dozvoljeno daljnje sudjelovanje u raspravama na forumu portala Osijek031.com

Btw. rasprava je preseljena u offtopic jer zaista nije imala nikakve veze s izvornom temom. Sljedeci offtopic je jubilarni - #100.

Jubilarnost treba prigodno obiljeziti. ;-)

Re: Offtopic #99

Za stoti ima da :pivo: :drunk: :hoover: :smoke2: :smoke:
Leon

Sljedeci offtopic je jubilarni - #100.

Jubilarnost treba prigodno obiljeziti. ;-)

no problem sad ću ja LOL LOL LOL
zapravo ulažem protest

ima previše offtopica pod brojem 95..... nepravda je učinjena
MissTake

zapravo ulažem protest

ima previše offtopica pod brojem 95..... nepravda je učinjena

Jeste!!!

Tagovi