Meni se čini da bi bilo najpametnije svuda okačiti uokvireni plakat koji sadržava potpis onog idiJota Circe 
Offtopic #98
Forum
ma najbolje sliku pečenog janjeta an ražnju
pa nek se klanju
pa nek se klanju
Nemoj tako, što će reći vegetarijanci.
ako imamo svetog ajvara možemo imati i sveti burek ili pitu sa sirom
Imamo i četiri sveta Mladena............. 

de ne znaš koji je gori
imamo već pokvarenu mladež
što će biti ako im oni budu bili uzor
MissTakeNo sad.... Ako se u nas ugledaju, lijep će biti ovaj svijet
de ne znaš koji je gori
ma bit će vraga
završit će za 5min, svi će se poubijati
MissTakeE sad već ulažem žestoki prosvjed i stavljam veto na ovakove izjave.... Sad još ispadne da smo nekakvi neandertalci ratoborni i agresivci??? Nadam se da se zafrkiš.... Mi širimo ljubav i smijeh gsdje god da prođemo......
ma bit će vraga
ono pogledaj kojem kultu pripadaš-idijoti
i pogelda slike koje ljepite po forumu
2+2=5
i pogelda slike koje ljepite po forumu
2+2=5
Mi smo miroljubivi kult.... Mi ne skidamo križeve okolo po ustanovama.... Iako, zna se dogoditi da spomenuti padnu sami čim se pojavimo....hmmmm...
">
">egzorcista
gdje vi prođete ni cvijeće ne raste
gdje vi prođete ni cvijeće ne raste
Ove offtopic poruke su izvucene iz teme :
Raspelo u školama.
Molio bih sudionike da usporede kvalitetu poruka u izvornoj temi s ovim izdvojenim porukama.
Offtopicharenje i chatanje vodi samo jednom - unistavanju svake kvalitetne rasprave. Molio bih za malo vise obzirnosti.
Raspelo u školama.
Molio bih sudionike da usporede kvalitetu poruka u izvornoj temi s ovim izdvojenim porukama.
Offtopicharenje i chatanje vodi samo jednom - unistavanju svake kvalitetne rasprave. Molio bih za malo vise obzirnosti.
Leon
Ove offtopic poruke su izvucene iz teme :
Raspelo u školama.