Danice vidim da si mnogo alergična na taštinu drugih ljudi, al moram ti priznat, barem ovako sudeći prema dojmu koji ostavljaš na forumu, da je tvoja taština jedna od jačih ovdje.
To ti sad nije kritika jer meni je to čak postalo simpatično, al kad već toliko tupiš o toj temi...
Offtopic #97 - chick-fight!
Forum
Svašta su mi u životu rekli, ali taštinu nisu spominjali. Možeš "dojam" pojasniti?
Ne mislim da tupim, samo me zanima što ljudi misle. Nastavljanjem komentara recimo da pokušam dati malo živosti forumu. Ne volim komentare kojima se nešto samo potvrđuje, stavljaju smajlići, riječ, dvije.
Meni taština nije simpatična pojava, već nešto čemu se mogu samo sprdati. Spomenuh već "Gospođu ministarku". Genijalna je.
Ne mislim da tupim, samo me zanima što ljudi misle. Nastavljanjem komentara recimo da pokušam dati malo živosti forumu. Ne volim komentare kojima se nešto samo potvrđuje, stavljaju smajlići, riječ, dvije.
Meni taština nije simpatična pojava, već nešto čemu se mogu samo sprdati. Spomenuh već "Gospođu ministarku". Genijalna je.
ah..."tupiš" je malo nespretan izraz... nisam htjela reć da si dosadna, naprotiv, već da si zagrizla za temu
Poppyah..."tupiš" je malo nespretan izraz... nisam htjela reć da si dosadna, naprotiv, već da si zagrizla za temu
Ta otvorila sam ovaj topic jer me zanimala tema, normalno da pratim topic.
DanicaV
Svašta su mi u životu rekli, ali taštinu nisu spominjali. Možeš "dojam" pojasniti?
recimo to ovako... ne možeš bit istovremno skroman i stalno se hvalit time.
PoppyDanicaV
recimo to ovako... ne možeš bit istovremno skroman i stalno se hvalit time.![]()
Jesam se negdje pohvalila da sam skromna?
Svašta.
DanicaV
PoppyDanicaV
recimo to ovako... ne možeš bit istovremno skroman i stalno se hvalit time.![]()
Svašta.
Girl Fight!!! Yeaaaahhhh!!!!
morgan
DanicaV
PoppyDanicaV
Svašta.
vidiš, za ovakve komentare je tvoj avatar ko stvoren!
Da, to mi je najsimpa avatar na portalu. 
morgan
Cat fight! Meeeooooow! Frrr!
ja sam dobio dojam da je ovo postalo preosobno pa sam samo htio malo razvodnit situaciju....
kaže se da je laskanje hrana za budale a na to oni tašti najviše padaju - na laskanje.
kaže se da je laskanje hrana za budale a na to oni tašti najviše padaju - na laskanje.
Pa sad ko se prepozna..... jesi.......... 
evo vam kikirikija da se osnažite u borbi prsa o prsa....