http://www.net.hr/webcafe/page/2007/11/14/0131006.html
jel ima zainteresiranih volontera?
volonterstvo
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Zamisli....i ajd sad reci da to nije "prostitucija"....
Re: volonterstvo
a ja mislila da volontiranje podrazumijeva da ne budes placen za ono sto radis...
Još nek uvedu volonterstva u javnim kućama za mlade i neiskusne prostitutke...hehe...
TRIBA SE OBRATITI STRUCNOJ VODITELJICI OS VOLONTERA PA PRIUPITAT IMALI NADE ZA NAS!
Čuo sam da u Engleskoj ima udruga sa sličnim uslugama i da naplate 60 funta po pacijentu, naravno plati ti ta udruga.
Pa to je jedna moja tjedna plaća.
Za pola sata zaradi 60 x 8 x 2=960 x 5 = 4800 funta na tjedan x 4 = 19200 mjesečno, E TO JE POSAO. Posao u kojem možeš spojiti zadovoljstvo i novac.
Za pola sata zaradi 60 x 8 x 2=960 x 5 = 4800 funta na tjedan x 4 = 19200 mjesečno, E TO JE POSAO. Posao u kojem možeš spojiti zadovoljstvo i novac.
davorccc
Čuo sam da u Engleskoj ima udruga sa sličnim uslugama i da naplate 60 funta po pacijentu, naravno plati ti ta udruga.
fuj
ruanadavorccc
fuj
Zasto fuj? Pa ne teramo ih mi da to rade, svako bira svoj put. A ne zove se to djaba najstarije zanimanje koje zivi jos uvijek. Po tome mozes prosuditi da je, ma koliko mi pljuvali po tome, sveopce prihvaceno...
aaa umro sam od smijeha kad sam vidio sliku ona 2 medvjeda...