aromaterapeut

Društvo, politika

aromaterapeut

ima li u Os neki aromaterapeut?
netko tko pravi mjesavine ulja za tijelo?
saznaj pa mi javi, heh
Misliš na masaže sa mirisnim uljima!
davorccc

Misliš na masaže sa mirisnim uljima!

ne, mislim samo na ulja koja pripravlja i prodaje. masiram se sama. :D

A takva usluga! Tu ti nemogu puno pomoći.
A ako ti se ruke bude umorile, posudit ću ti moje.
davorccc

A takva usluga! Tu ti nemogu puno pomoći.
A ako ti se ruke bude umorile, posudit ću ti moje.

cak se ni ne masiram, samo lagano utrljam. :)
monika

cak se ni ne masiram, samo lagano utrljam. :)

hi,hi, zločesto žemsko, zločesto... ;)
Nekontam, a gdje je zadovoljstvo?
nije stvaru masazi nego u ulju. nista vi ne kuzite.
Ma kužimo sve, malo se zafrkavamo. I ja prakticiram masaže samo bez ulja. Mada sam malo i upoznat sa tim aromama, nisam probao.
imaš recepte na netu, bazna ulja su ti najjeftinija u kozmu-bademovo, a ostala potraži dm-kozno-tuš...
ha ha. trebam aromaterapeuta ljudi, ne ulja, ne masazu. opet me ne kuzite.
monika

na ulazu/izlazu iz K..landa stoji ti štand sa tim biljnim preparatima pa im se obrati...možda ti mogu pomoći.druga solucija je da na web tel. imeniku potražiš nekoga tko se time bavi
morgan

monika

na ulazu/izlazu iz K..landa stoji ti štand sa tim biljnim preparatima pa im se obrati...možda ti mogu pomoći.druga solucija je da na web tel. imeniku potražiš nekoga tko se time bavi

trebam bas iz Os, jer iz ovog razloga sam pokrenula temu, predaleko mi je ovaj s kojim sam sad u kontaktu. na web imeniku nisam nasla nikoga iz naseg grada.
e onda nemaš sreće.ako ti se tko javi to ti baš neće biti sigurno.možda je kakav laik ili sl.jesi probala možda kontaktirat ove beauty centre?možda oni imaju kakvog osječkog suradnika? s obzirom da ne zalazim na takva mjesta teško mi je i preporučiti neki od njih gdje bi se moglo raspitat.možda oni u Dubrovačkoj?
pa cini mi se da je jednom davno postojao neko takav :-) u jednom kozm. salonu, ali ne znam tocno kojem.
steta, bas steta.
monika

Slučajno znam za jednu osobu - aromaterapeutkinju - ima trgovinu zdrave hrane Harmonija - Trg Ljudevita Gaja 4 u Osijeku. To je sjeverno od tržnice. Zove se Lidija.
djakov85

monika

Slučajno znam za jednu osobu - aromaterapeutkinju - ima trgovinu zdrave hrane Harmonija - Trg Ljudevita Gaja 4 u Osijeku. To je sjeverno od tržnice. Zove se Lidija.

ok, hvala. a jel ona uvijek tamo u trgovini?
monika

djakov85

monika

ok, hvala. a jel ona uvijek tamo u trgovini?

Ne bih znala, jer nisam iz Osijeka, ali neće biti problema ako navratite i pitate za nju.

Tagovi