NENA MESIĆ

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

NENA MESIĆ

SRAMOTA! :evil:Vidjevši prilog nove tv _10 do 8 stvarno sam skrenuo!!!Gospođa Mesić i njeno navodno očitovanje o ratnim godinama u osijeku strašno mi je podiglo krvni tlak te glukozu u krvi-šečer!!!Ona je sve to proživjela i otišla živjeti u istru te se sad sjetila svega!!!Toliko me je to pogodilo da za reči imam samo:DAO BOG JOŠ JEDNOG RATA!!!i to uskoro :lol:
šokac

Toliko me je to pogodilo da za reči imam samo:DAO BOG JOŠ JEDNOG RATA!!!i to uskoro :lol:

...samo da znaš...da njemacka nece više primati izbjeglice......8)

Re: NENA MESIĆ

šokac

SRAMOTA! :evil:Vidjevši prilog nove tv _10 do 8 stvarno sam skrenuo!!!Gospođa Mesić i njeno navodno očitovanje o ratnim godinama u osijeku strašno mi je podiglo krvni tlak te glukozu u krvi-šečer!!!Ona je sve to proživjela i otišla živjeti u istru te se sad sjetila svega!!!Toliko me je to pogodilo da za reči imam samo:DAO BOG JOŠ JEDNOG RATA!!!i to uskoro :lol:[/quote

zanima nas samo kako je dobila čin bojnice
kakvu naobrazbu ima i što je radilaona i slične njoj poput spremačica i inih ratnica po podrumima tadašnje zgrade obrane
pridružujemo se tvojim toplim željama

Radila je isto ono što i glavaš krala on je ubio( i slao tuđu djecu u bolesne akcije-avanture- proboja i obrane sela koja se nisu mogla obranit di su ta ista tuđa djeca ginila ko muhe) a ona se jebala oba dvoje imaju činove a nijedno rata vidilo nije!
Ta žena mi je općenito vrlo antipatična, a i čitao sam svakakve priče o njoj i njenoj uračunjivosti...
Jebat ce ju garda u dupe (na suho) ko i za vrijeme rata...

Tagovi