Ukrali mi sic!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Ukrali mi sic!

Daklem, htjela bih podijeliti s vama sinoćnje neugodno iskustvo. Naime, bila sam kod prijateljice u Retfali koja stanuje u blizini Žutog naselja. Došao je i moj dečko na našem biciklu kojeg smo ljetos kupili. Riječ je o specifičnom biciklu, chopperu, koji se prodavao u Pevecu.
Kad smo krenuli kući, primijetili smo da nam je netko ukrao sic! :evil: Ne bi to bila tolika tragedija da i sic nije specifičan poput bicikla. Riječ je o tzv. "banana-sicu" za kojeg sumnjam da ću ga ikada više nabaviti.
Znam da drskog i bezobraznog lopova neću nikada uloviti, ali mu samo želim poručiti: Dabogda ti se guzica nabila na šipku ispod sica koja je pukla, a ti to nisi znao kad si ga krao!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Dragi forumaši, ako primijetite neobičan sic na običnom biciklu, javite mi, jer mi je moj jadni chopper beskrajno tužan, a i bez sica ružan. Osim toga, to mi je jedino prijevozno sredstvo... :(
P.S.
Ovo je najsličnja slika bicikla koju sam uspjela pronaći na internetu. Sic je sličan, ali nije tako zakrivljen, nego je potpuno rava, duži je i ima naslonjač. Osim toga, bicikl je duži.
LOL smijem se ovome "nabio guzicu na šipku..."

no problem javimo ti

Re: Ukrali mi sic!

a jadna.... :( :( :(
ak danas dobijem na kladionici nabavim ti novi...
ja ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti pokvareni i jadni...krasti siceve...sramota!
nake_rado

ak danas dobijem na kladionici nabavim ti novi...

Pa ti si kriminalac!!!
Maloljetnici se ne smiju kladit!
hmmm... ovaaaj...paaa...
ma nisam ja...to sam ja napiso kod kuce i dao sestri da mi uplati listic :D
Hvala svima, šmrc... :(
I bilo bi dobro kada bi netko znao gdje bih mogla kupiti sličan sic... Ukradenog neću nikada naći... :(
za ne povjerovat u danasnje vrijeme sve kradu, ja na faksu kad god donesem kisobran, ukradu mi ga, al sam i ja postala bezobrazna i ne pada mi na pamet ici kuci bez kisobrana, pa ja ukradem najslicniji
šta sada imaš trile bike :D
Za ne povjerovat i meni sic ukrali. Udružimo snage i kaznimo lopova :D
proos

Za ne povjerovat i meni sic ukrali. Udružimo snage i kaznimo lopova :D

Potjera za sicolovokradicama!!! :bash:
ruana

za ne povjerovat u danasnje vrijeme sve kradu, ja na faksu kad god donesem kisobran, ukradu mi ga, al sam i ja postala bezobrazna i ne pada mi na pamet ici kuci bez kisobrana, pa ja ukradem najslicniji

Bando razvratna...
Svi ste vi narkomani...
Circa

ruana

Bando razvratna...
Svi ste vi narkomani...

pljunem ti u brk ateistički!
moj jadan bicikl je izopćen iz šupe pa stoji u ulazu već preko god dana..i meni je neki pokušao ukrast sic..ali je bic mal specijalan..i nije tak lako ga raskomadat...tako da je lopov morao nažalost odustat...ali ne kontam ljude koji kradu siceve šta će im to...pa ne moš bilo kakav sic stavit na svaki bic...
tonya stavila sliku na forum u nadi da joj ukradu i bicikl, heh
i meni su ukrali sic.......................................prije 4 godine!!

neki lopovi narkomani s juga i zamislite još ga nisam našao!! pa eto ako neko vidi moj sic nek javi na PM
Lijepo se zezati s tuđom nevoljom... :bleh:
a salimo se, nemoj se ljutiti
tonya

Lijepo se zezati s tuđom nevoljom... :bleh:

e da se bar zezam!! još bajs nije bio moj!

jebeš ljude koji kradu siceve! sicomani :twisted:

ajwar

neki lopovi narkomani s juga i zamislite još ga nisam našao!! pa eto ako neko vidi moj sic nek javi na PM

odma na jugovce... :E
nismo mi tolko loši kolko svi misle...mi smo fini odgojeni ljudi...:D
možda je taj sic ukarao onaj što je spolno opcio s biciklom.....
...sad je prešao na siceve.....8)
honey

ja ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti pokvareni i jadni...krasti siceve...sramota!

Čak je vjerovatnije da će lopov ukrasti dobar sic nego bicikl - sic stavi u ruksak i adio, a bike mora staviti u kombi ili se odvesti na njemu - što je rizično.
Dobar sic košta 100 ili više kuna, lijep honorarni posao.
Zato ako imate polugicu umjesto klasičnog vijka za učvršćenje sica odmah to promijenite, ionako si visinu podesite jednom. Tako lopov mora petljati oko bicikla s ključem da bi ukrao sic a to mu se vjerovatno baš i neće.
tonya

Daklem, htjela bih podijeliti s vama sinoćnje neugodno iskustvo. Naime, bila sam kod prijateljice u Retfali koja stanuje u blizini Žutog naselja. Došao je i moj dečko na našem biciklu kojeg smo ljetos kupili. Riječ je o specifičnom biciklu, chopperu, koji se prodavao u Pevecu.
Kad smo krenuli kući, primijetili smo da nam je netko ukrao sic! :evil: Ne bi to bila tolika tragedija da i sic nije specifičan poput bicikla. Riječ je o tzv. "banana-sicu" za kojeg sumnjam da ću ga ikada više nabaviti.
Znam da drskog i bezobraznog lopova neću nikada uloviti, ali mu samo želim poručiti: Dabogda ti se guzica nabila na šipku ispod sica koja je pukla, a ti to nisi znao kad si ga krao!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Dragi forumaši, ako primijetite neobičan sic na običnom biciklu, javite mi, jer mi je moj jadni chopper beskrajno tužan, a i bez sica ružan. Osim toga, to mi je jedino prijevozno sredstvo... :(
P.S.
Ovo je najsličnja slika bicikla koju sam uspjela pronaći na internetu. Sic je sličan, ali nije tako zakrivljen, nego je potpuno rava, duži je i ima naslonjač. Osim toga, bicikl je duži.

Ne vjerujem da će netko staviti taj sic na obični bicikl, nego će ga prodati nekome kome treba takav sic.
nake_rado

ajwar

odma na jugovce... :E
nismo mi tolko loši kolko svi misle...mi smo fini odgojeni ljudi...:D

Ma što ne na Jugovce? Prije par godina tamo su mi ukrali DVA bicikla! Sigurno je netko s Juga došao u Retfalu ukrasti mi sic! :)
mladen.jr

Ne vjerujem da će netko staviti taj sic na obični bicikl, nego će ga prodati nekome kome treba takav sic.

Ma znam. :D Samo se tješim.
ma to dolaze ljudi iz inozemstva na jug i kradu bicikle ( i njihove djelove) sa zeljom da cete nas vi optuziti...tako je to i u ovom slucaju...
tonya

Ma što ne na Jugovce? Prije par godina tamo su mi ukrali DVA bicikla! Sigurno je netko s Juga došao u Retfalu ukrasti mi sic! :)

neka su ti ukrali!!! to je zbog tvog bogohuljenja protiv Jugovaca!!! :twisted: :twisted: :twisted:
nene jugovci ne kradu bicikle nego ovi sa sjenjaka...curi od mog lege su lapili bic.... u sred bijela dana.. prerezali lanac i ode bic.....
meni se isto to dogodilo ovo ljeto, na kopici.

-.-'

pitam se šta imaju onda od samo tog dijela, al dobro^^
tamna strana

možda je taj sic ukarao onaj što je spolno opcio s biciklom.....
...sad je prešao na siceve.....8)

heh, sicofil!!!

zato treba imati neki ruzni bicikli koji niko nece, pa da vidiš jel ce ga ko ukrasti....a sic nek pude poderan, samo ga vrecicom pokriješ.....

Ma što ne na Jugovce? Prije par godina tamo su mi ukrali DVA bicikla! Sigurno je netko s Juga došao u Retfalu ukrasti mi sic!

etotigana... ispada da smo mi s juga glavni i odgovorni za sva sranja u gradu... to je shovinizam, ksenofobija, DISKRIMINACIJA... bljaf, sada od muke idem nach nekog klinca, i ubit boga u njemu... :angel:
PuKoTiNa

Ma što ne na Jugovce? Prije par godina tamo su mi ukrali DVA bicikla! Sigurno je netko s Juga došao u Retfalu ukrasti mi sic!

etotigana... ispada da smo mi s juga glavni i odgovorni za sva sranja u gradu... to je shovinizam, ksenofobija, DISKRIMINACIJA... bljaf, sada od muke idem nach nekog klinca, i ubit boga u njemu... :angel:

Sic mu ukradi, lopove! ;)
tonya

PuKoTiNa

shta che mi njegov, kada vech tvoj imam u zbirci :P
PuKoTiNa

tonya

PuKoTiNa

shta che mi njegov, kada vech tvoj imam u zbirci :P

Znala sam da je Jugovac u pitanju! :)
ajmo rec Leonu da promjeni ime ovo topica u Jugovci najveca gamad stoka kreteni lopovski :D

Tagovi