Po uzoru na topic Industrijska četvrt, ovim putem zamolila bi sve stanovnike gradske četvrti Tvrđa, da svojim prijedlozima i zamolbama pomognu nama u GČ Tvrđa da i mi poštujemo volju svojih susjeda. Naime, kao velika GČ imamo zasista jako puno posla, a jako malo pravih ideja. Dakle, ukoliko ima neki prijedlog, naravno da je dobrodošao.
Hvala
Tvrđa
Društvo, politika
Smjenite plemenitog.
Re: Tvrđa
Jel može neki "pregled" tog silnog posla tj. što je učinjeno u četvrti?
Prijedlog: popravak reflektora na Srednjiki.
Blofeld
Smjenite plemenitog.
Slazem se, to bi bio dobar pocetak...
lufusJel može neki "pregled" tog silnog posla tj. što je učinjeno u četvrti?
rekla sam da ima posla, ne da je i učinjen. Svakako bi trebalo početi raditi.
reflektori su u nadlažnosti sportskih objekata. ujutro ćemo znati što se može poduzeti u vezi toga, pa vas obavjestim.
plemeniti? tko je to?
http://wa.osijek.hr/ured/projektiu.asp?ured=40 

to je ono što je žalosno.. što ne znači da se neke stvari uskoro neće promjeniti....
vučica
plemeniti? tko je to?
http://skola.sys.hr/plemstvo/festetic.htm
hvala na informaciji...
primljeno na znanje
circa? si i ti u gč tvrđa?
primljeno na znanje
vučica
Jesam, ali nisam plemić pa me nitko ne pita za misljenje...
ajd, odsada ću te ja pitati
ni ja nisam plemić, a niti ne želim biti....
meni super i ovako
meni super i ovako
vučica
ajd, odsada ću te ja pitati![]()
meni super i ovako![]()
A kakve veze ti imas s cijelom tom pricom?
imam neke afinitete... ne želim se odati na forumu...
ali možda mogu imati utjecaja da se nešto promjeni...
uostalom, zašto se i glas mladih ne bi čuo???
ali možda mogu imati utjecaja da se nešto promjeni...
uostalom, zašto se i glas mladih ne bi čuo???
Nekako ne velim imat glasnogovornika, ja bi vise volio znati kada su te sjednice i to pa doc osobno...
u našoj četvrti očito nema sjednice, jer kao što vidiš nema ni realiziranih projekata, a predpostavljam da nema ni započetih. ali malo ću se raspitati o tome pa bi mogli neki pritisak izvršiti... to bi bilo zanimljivo...
koliko je već prošlo od lokalnih izbora? ustvari bolje pitanje je koliko još mora proći da bi se neki projekt realizirao? molim ne ubrajati u projekte nebulozne presice plemenitog.
da bi se projekt realizirao, prvo treba postojati. a ako se da primjetiti, taj plemeniti očito ima pametnijeg posla... idući tjedan ću istražiti tko je on, i malo pokušati porazgovarati snjim i ispitati, a ako ne pristane na suradnju, dat ću ga u novine
Pročitao sam zapisnike sa sjednica GČ Tvrdja i imam nekoliko pitanja:
Po kojim kriterijima se raspoređuje lova za donacije udrugama?
Po kojim kriterijima se određuju porotnici za sud?
Kako se dolazi do izvođača radova u četvrti? Natječaj?
Zašto je huncro d.o.o. dobio korištenje prostorije bez plaćanja najma?Nemam pojma o toj tvrtki, ali čudno je da d.o.o. ne plaća najam.
I za kraj, nakon što sam pročitao tih osam zapisnika nisam baš uvjeren da se "vodstvo" četvrti ubija od posla. E da, puno sreće s plemenitim, ali mislim da nikakve koristi od toga.
Po kojim kriterijima se raspoređuje lova za donacije udrugama?
Po kojim kriterijima se određuju porotnici za sud?
Kako se dolazi do izvođača radova u četvrti? Natječaj?
Zašto je huncro d.o.o. dobio korištenje prostorije bez plaćanja najma?Nemam pojma o toj tvrtki, ali čudno je da d.o.o. ne plaća najam.
I za kraj, nakon što sam pročitao tih osam zapisnika nisam baš uvjeren da se "vodstvo" četvrti ubija od posla. E da, puno sreće s plemenitim, ali mislim da nikakve koristi od toga.
kad mi prođe ispit, kopat ću malo po tome....