nova 2008
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: nova 2008
meni je već pun k.. dočeka u osijeku,svake godine isto...treba se malo maknit iz učmale sredine
zeros
Ovakva slicna tema vec postoji
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=9853
pogledaj malo okolo prije nego sto otvoris topic...
Marshall-T
Uvjerio sam se milijun puta da je Novu godinu najljepše dočekati u kućnom ugođaju u okruženju prijatelja...sam si stvoriš odličnu atmosferu.
ja iz nekog razloga ne volim privatne dočeke. uvijek mi je bolje negdje vani, gdje ima više ljudi. samo mi je važno da to nije neko od mjesta na kojima sam svaki vikend, jer mi to onda previše liči na prosječan petak ili subotu
u svezi glede nove godine, već sada imam panični strah od božićno-novogodišnjih pjesmuljaka kojima će nas počet bombardirati na svakom koraku... mislim već negdje poslije svisveta..... AAAAAAAAAAAAAAAAA
jebote, smuči ti se nova godina dok dođe CatCloe
Marshall-T
Uvjerio sam se milijun puta da je Novu godinu najljepše dočekati u kućnom ugođaju u okruženju prijatelja...sam si stvoriš odličnu atmosferu.
ja iz nekog razloga ne volim privatne dočeke. uvijek mi je bolje negdje vani, gdje ima više ljudi. samo mi je važno da to nije neko od mjesta na kojima sam svaki vikend, jer mi to onda previše liči na prosječan petak ili subotu![]()
u svezi glede nove godine, već sada imam panični strah od božićno-novogodišnjih pjesmuljaka kojima će nas počet bombardirati na svakom koraku... mislim već negdje poslije svisveta..... AAAAAAAAAAAAAAAAAjebote, smuči ti se nova godina dok dođe
![]()
zvonćići, zvonćići.... tralallla... jedan frend je to prepjevo u : trošite, trošite... što posebno dobro funkcionira u shoping centrima gdje ta pjesma ide non stop.
Npr. negdje gdje je sada ljeto, koktelčići i preplanuli dječačići... I zaboraviti da je nova godina... ah...
dakle Ohrid ako sve bude po planu i programu

Prodali smo dionice,auto,plac i kućnog ljubimca (vrlo skupog)-i put pod oblake.
Konačno doček na plaži uz koktel a ne šampanjac (dječiji).
Jel ovo topic o snovima????????
Puf-pant, kakav za..., sory ljudi ,ostat ću ja pred svojim tv-om u boji.
ako netko ima kakvu preporuku...
Kruela031
sory ljudi ,ostat ću ja pred svojim tv-om u boji.ops:">
U boji?! Što ne reče? Jel' ima HDMI? Imam ja taj film, 300 se zove...
I pokušava mi uz tri otključana satelita sa hrpom dekodiranih programa,uvaliti Max-tv. Krvavi dijamant znam napamet a i ovaj s bajkerima (Travoltom i društvom) nije tako loš.Ali engleski sam savladala skoro uz crno-bijeli tv.To mi je cool scena iz "Ljubav iz snova".......,valjda si gledao koji put?
Ove godine ću slaviti najvjerojatnije u Tvđi-Bastion, pa kasnije u čestitare. upad će biti oko 200 kn,220..
150kn do određenog datuma ( vjerujatno 29.12 ), 180 nakon. Pije koliko hoćeš, jedi koliko hoćeš. uz živu rock svirku.
honey
Ja sam bila jedne Nove godine u Novom sadu, bilo je ok, ali nikog ne znaš...pa ti to onda nije neki doček.
Ove godine ću slaviti najvjerojatnije u Tvđi-Bastion, pa kasnije u čestitare. upad će biti oko 200 kn,220..
hehe ja na svu sreću imam dost veliki krug ljudi koje poznajem u novom sadu tako da su velike šanse da odem tamo
...alternativa: ostanak u sobi uz gledanje TV, odnosno 5 raspolozivih programa koje daje vojska...
...demit, mislim da cu se ubit...
anakonda
...joj, ovo je bolna tocka ove godine...zamislite si ovaj docek: pustinja, radim do 19 h, "svecana vecera" za sve zaposlenike koji su imali nesrecu ostati u bazi, nema tuluma, alkohola i droze, oko mene sofercine i mehanicari, poneki stolar i svega par zena s kojima se ionako ne druzim...
...alternativa: ostanak u sobi uz gledanje TV, odnosno 5 raspolozivih programa koje daje vojska...
...demit, mislim da cu se ubit...
erm... keep away from sharp objects?^^ geez, ajde popijem onda jednu i za nashe u pustinji
...btw. thanks...