pa ako je to cijena.platit cu. razumna je s obzirom da ih ima dosta.
a i znam da ih ima za skinit na netu ali nemam dobru vezu i ogranicena sam sa 1 gb prometa mjesecno tako da mi se ne isplati zaebavat s tim kad morem kupit.
Ma daj ne kupuj dat ću ti ih ja samo nemogu sutra i prekosutra nikako imam ih sve ja mislim(to je igrala cura ja nikad nisam instaliro znači možda neki crack nevalja - mislim ko zna šta je ona instalirala pitala me je par puta da pogledam dal sve valja a ja sam sam reko je je sve 5) evo u petak ako oćeš mogu ti ih dat!
Čak ako bude ljepo vrijeme znaći nekih 15 stupnjeva pa se bude mogo vozit bajs umjesto puta u baranju mogo bi ti to dostavit na neku poznatu lokaciju u tenju!
ummm ima puuuuuno stranica di se moze illegalno downloadat sve igrice etc... treba ti samo Azuereus i malo vremena za download... ovisi o seederima i leecherima...
ali nisam siguran jel to smijem postat na ovaj forum-.- zato sto je illegalno.. ali ako koristis GhostSurfer onda ti sakrije ip i nemogu te pratit (policija etc)
ja neam bas puno pojma o tome-.- al znam da je jednostavno super heh. ako leon kaze da se smije postat poslat cu ti....