Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Caffe bar Balote: Promocija: treći dio knjige "Ja, Pink Panter 3: Povratak"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 67274
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.01.2024. 10:06 
Naslov:  Caffe bar Balote: Promocija: treći dio knjige "Ja, Pink Panter 3: Povratak"
20.01.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u caffe baru Balote:

Subota, 20. siječnja 2024.
19:00 sati - Promocija knjige Ja Pink Panter POVRATAK, treći dio...
Olivera Ćirković: Bila je mozak bande „Pink Pantera“, a danas predaje šefovima tajnih službi.

Višestruko osuđivana autorica knjige Olivera Ćirković, poznata i kao vođa Pink Panter bande. Čitatelje svojom gotovo filmski nestvarnom životnom pričom ostavlja bez daha.

Za neke književnica, za neke kriminalka, bivša sportašica ili umjetnica, što god joj pripisali nedvojbeno je da Olivera izaziva reakciju gdje god se pojavi. Najviše prodanih knjiga i književnih veceri, ostvaruje upravo u Hrvatskoj.

Pink Panteri je naziv koji je Interpol dodijelio međunarodnoj zločinačkoj orgnizaciji koja se bavi krađom nakita. Ime prvo dolazi od britanskih vlasti, pošto je jedan član bande sakrio plavi dijamant vrijedan 657 000 dolara u posudi za kremu baš kao i Peter Sellers u filmu Pink Panther.

Zadnji puta je njen dolazak kod nas popratilo više od 600 ljudi. Molili ste nas da ponovimo susret s Oliverom, pa smo i dočekali njenu treću knjigu i u subotu ce biti ovdje. Stoga, svi koji ste propustili prošli nastup, sada stignete.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: