| 
 Redakcija 031 
 Ukupno postova: 71713 Spol:    Nebitno  
 
 | 
 
  Vrijedna ekipa iz  restorana Corner otvorila je novi  Eden-Emaus resort,  jedinstveni prirodni resort u Slavoniji i Baranji.
 
Pitomo mjesto za  ljubitelje zelenila, prirodnih jezera i autohtone gastronomije smješteno je na beskrajnoj slavonskoj ravnici koja se nalazi između  sela Petrijevci i grada Valpova.
 
Osim jela s roštilja, u ponudi se nalaze i odresci, tjestenine, jela iz tave, riblji specijaliteti, veganska i vegetarijanska jela te kids meniji za najmlađe posjetitelje.
 
Ono po čemu su restorani Corner  posebni i jedinstveni na području Osijeka, to su  jela po narudžbi poslužena na  daskama za 4, 6, 10 i više osoba. Svaka daska sadrži  hladne priloge, tople priloge te iznimno  bogat mesni meni. 
 Daska 4 - 400 kuna 
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Crveni i bijeli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Kajmak, Đipsi
 
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Šampinjoni, Somuni, Tortilje
 
Meso: Pohana piletina sa šunkom i sirom, Dimljena rebrica u BBQ glazuri, Svinjski ražnjići, Pileći ražnjići, Ćevapi, Roštilj kobasica s jednog dima, Uštipci sa sirom i suhim vratom, Velika Gurmanska pljeskavica)
Daska 6 – 700 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Crveni i bijeli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Kajmak, Đipsi
 
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Pikantni grah, Somuni sa žara, Tortilje
 
Meso: Pohane punjene paprike s mesom, Pohani Šokački odrezak, Lungić u slanini i umaku od kajmaka, Punjeni pileći file u maramici,Punjena vješalica u maramici, Iskošteni batak/zabatak, Kotleti od crne slavonske svinje, Ćevapi)
Daska 10 – 1.200 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Prženi kiseli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni,	Urnebes, Umak od hrena, Đipsi
 
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Pikantni grah, Somuni sa žara, Tortilje
 
Meso: Argentinski steak s Chimichurri umakom, Pečena patka, Wiener šnicla, Zapečene punjene paprike s mesom i vrhnjem, Roštilj kobasica s jednog dima, Kuhana dimljena koljenica, Kotleti od crne slavonske svinje)
 
Kada govorimo o restoranima CORNER njihova matematika je vrlo jednostavna, a ona glasi:
- 450 grama mesa po osobi+prilozi
 
- 7000 dana ljubavi prema poslu
 
- Vrhunski kuhari
 
- Domaći dobavljači
  
Radno vrijeme objekta:
Ponedjeljkom zatvoreno
 Utorak-četvrtak
- šank 10:00 - 23:00
 
- kuhinja 10:30 - 22:30
 Petak-subota
- šank 10:00 - 23:00
 
- kuhinja 10:30 - 22:30
 
- u slučaju svadbi šank i kuhinja 10:00 - 03:00
 Nedjelja
- šank 10:00 - 18:00
 
- kuhinja 10:30 - 17:30
  
Više informacija možete pronaći na njihovoj  službenoj stranici ili im se obratiti na broj telefona  031/ 655-600.
 
Kako kaže ekipa iz Eden-Emaus resorta:  Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja!
  [Nagradno darivanje] 
Portal Osijek031 daruje 1x1 porciju purećih medaljona za konzumaciju u Eden-Emaus resortu. Nagradno darivanje možete pronaći na našoj Facebook stranici.
Nagradno darivanje je  završeno, a sretna dobitnica je  Sandra Buljić.
  
 
 
 
 
[Sponzorirani članak]  | 
 
 | 
 
 
 | 
 
 
 |