Forum je idealno mjesto za kreiranje tuđeg mišljenja!
Objašnjenje:
Registrirate se sa 10 nickname-ova i stvar počinje!
1) Osoba je dala temu vi je pročitate i date svoje mišljenje
2) Nastaje rasprava
3) Pošto ste mišljenja kako će vas drugi čudno gledati, a i nesigurni u ono što ste sami rekli, nakon određenog djela rasprave uključujete svoj drugi nick!
4) Drugim nickom dajete oprečno mišljnje, ali samo na onaj drugi dio teksta koji ste ispisali, a drugima baš i nije sjeo, ujedno uz svoj komentar dopišete 200 besmislenih rečenica koje proguravate tako da u njih ubacite određene fraze, koje i drugi koriste, a naravno nemaju pojma što one znače npr. supsidijarno (oprostite ako sam krivo napisao).
5) Nastavljate tako i sa ostalim nickovima
6) Odlučujuća Osoba koja čita tekst pročita vašu istup sa prvim nickom i baš joj ne sjedne. Čita ona tako druge izjave malo dugačije pa opet čita i tako pročita cjeli tekst. U tekstu je pročitala 15 izjava od koji su 10 izjave koje su pisali sudeći prema riječniku pametni ljudi i svi ti pametni ljudi se slažu oko jednog, BAŠ ONOGA ŠTO STE VI HTJELI PROGURATI!
7) Zaključak teksta: Osobe koje nemaju određeni izgrađeni stav prema nekim stvarima lako nasjedaju na takve stvari i lake su za obmanuti! Prema tomu zaključuju kako ste vi koji ste dali prvotnu izjavu bili sasvim u pravu pošto se 9 pametnih ljudi složilo s vama, dobivate komplimente, kikirikije i sve što ide uz to...
Evo ovo bi bilo moje određeno mošljenje na temu koju sam ispucao!
Dajte svoje!
PS: Odgovarajte sa svim Nickovima