S obzirom na utrošeni novac hdzssb je ostvario odličan rezultat na Eu izborima..
Jedna od najvećih stavki hotel u Mostaru. Treba li nam veći dokaz od toga? Tko nam vodi grad?
http://hdssb.hr/index.php/financijski-izvjestaji/donacije-i-troskovi-za-financiranje-izborne-promidbe-na-izborima-za-europski-parlament
Hotel ima 4* http://www.ero.ba/
Cijena nekako mala prema booking servisima, ali možda zbog učestalosti boravka imaju popust..
Financiranje izborne promidžbe.... :)
Društvo, politika
šteta što ne objave imovinske kartice svojih dužnosnika
Hdzssbovci prešli u nevidljivi mod. Roknu Ne sviđa mi se
Jadni....
Jadni....
Eh kao da je to išta novo, svi oni kao i članovi ostalih stranaka odsjedaju svugdje i svagdje na naš račun, račun običnih smrtnika...
Idu svi u Mostar kod vožda na instrukcije?
Netko u Mostar, netko u Brisel. Stvar osobnog odabira.
Da u Briselu su osuđeni ratni zločinci... Mostar i Brisel da različita i neusporediva svijeta
audiworld
Da u Briselu su osuđeni ratni zločinci... Mostar i Brisel da različita i neusporediva svijeta
Ti u Briselu su svijetu nanijeli puno više zla od svih ratnih zločinaca zajedno, a da pri tom nisu niti optuženi.
zlobo, pAlija i sranjo za njih su male bebe.
Da,da i onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Ako imaš dokaze pravac u Brisel i neka im se sudi, ovako ne lupetaj. Znamo tko je i zašto u Mostaru.
audiworldDa,da i onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Ako imaš dokaze pravac u Brisel i neka im se sudi, ovako ne lupetaj. Znamo tko je i zašto u Mostaru.
Jednako tako je poznato i kako Brisel pomaže zemljama poput Hrvatske.
Kako sam i naveo, to je stvar osobnog odabira. Živ ti meni bio...
Ha da... Sve mi žao Poljaka, Slovaka, Čeha i ostalih... Svi jadni žive lošije nego prije pristupanja... Da je bar nama tako loše. Živ bio!
audiworldHa da... Sve mi žao Poljaka, Slovaka, Čeha i ostalih... Svi jadni žive lošije nego prije pristupanja... Da je bar nama tako loše. Živ bio!
Pa realno žive lošije nego prije pristupanja, i to je jasno kao dan, samo mi pametni srljamo u tu propalu zajednicu..