Smak svijeta

Društvo, politika

Smak svijeta

Sad kad je veće sasvim izvjesno da je smak svijeta odgođen do daljnjeg,
možemo opet početi brinuti od čega ćemo živjeti.
Što mislite o opsjednutošću smakom svijeta? Gdje ste Vi u toj priči?
Čuj kao i o svim fanaticima tako i o ovim nemam lijepih riječi. Naravno da je "smak svijeta" više bio marketinška propaganda nego neko veliko fantaziranje.
Uopće ne shvaćam one koji predviđaju smak svijeta, jer će uvijek ispasti glupi i ljudi će im se smijati kada ga ne predvide, a ako budu jednom i u pravu nikome neće moći reći eto vidiš da sam bio u pravu :)
što znači smak svijeta? ono što je meni smak ne mora i drugima biti!
PEGY

Danas smo filozofski raspoloženi? :) Reci nam što je po tebi smak svijeta (nedostatak tvoje najdraže šminke?), pa da imamo sa čime uspoređivati. Za mene je to kraj planete na kojoj živimo, i nestanak ljudske vrste. Kad pogledam što smo napravili od planeta, ne bi nas bilo ni šteta.
i meni je zanimljiva ta opsjednutost ljudske vrste da zna kad će se sve završit..jel u pitanju neki mazohizam, radoznalost, teško je razlučiti.smak svijeta nije nešto što se može najaviti, po meni, jer postoji toliko opcija koje naše postojanje mogu okončati u trenu. ne zamaram se krajem jer svačije postojanje je ovdje privremeno i svako ima svoj "smak svijeta" već po izlasku iz kuće :)
simo031

PEGY

Danas smo filozofski raspoloženi? :) Reci nam što je po tebi smak svijeta (nedostatak tvoje najdraže šminke?), pa da imamo sa čime uspoređivati. Za mene je to kraj planete na kojoj živimo, i nestanak ljudske vrste. Kad pogledam što smo napravili od planeta, ne bi nas bilo ni šteta.

ti onda možeš mirno spavat, za razliku od mene :D
morgan

i meni je zanimljiva ta opsjednutost ljudske vrste da zna kad će se sve završit..jel u pitanju neki mazohizam, radoznalost, teško je razlučiti.smak svijeta nije nešto što se može najaviti, po meni, jer postoji toliko opcija koje naše postojanje mogu okončati u trenu. ne zamaram se krajem jer svačije postojanje je ovdje privremeno i svako ima svoj "smak svijeta" već po izlasku iz kuće :)

Mislim da se od toga radi čista senzacija. Medijima dobro dođe forsiranje takvih sadržaja. Totalni bullshit.
Bilo pa prošlo,sad moram opet životarit od nikakve plaće.
Šta kažu kad će sljedeći smak,ne mogu ga dočekati