Ponuda mjeseca u Ergoviti - anketa

Društvo, politika

Ponuda mjeseca u Ergoviti - anketa

Pozdrav svima!
Zanima nas vaše mišljenje, pa ukoliko imate malo vremena molimo jedan klik :-)

Biramo ponudu mjeseca u Ergoviti
Ponuda mjeseca je usluga ili kombinacija usluga kojoj smo spustili cijenu kako bi vam bila pristupačnija. Idealno za probati po prvi put neku vrstu terapije/masaže. Pomozite nam svojim glasovima! Što biste željeli da je sniženo od ponuđenog tijekom sljedećeg mjeseca?

[uklonjeno]

Zahvaljujemo se na glasovima i nadamo se da se vidimo tijekom listopada u Ergoviti!
Zašto se glasovati može samo ako se prijavi na fejs?? :? :x

Re: Ponuda mjeseca u Ergoviti - anketa

Zaljubljena u Osijek, hvala na konstruktivnoj kritici.

Evo i usluga između kojih možete izabrati jednu koju biste željeli vidjeti kao našu "Ponudu mjeseca":
1) Parcijalna sportska masaža s elektrostimulacijom (program protiv bolova)
2) Fizioterapijska procjena i edukacija
3) Aroma masaža i limfna drenaža lica

Pozdrav :-)
opg

Zaljubljena u Osijek, hvala na konstruktivnoj kritici.

Evo i usluga između kojih možete izabrati jednu koju biste željeli vidjeti kao našu "Ponudu mjeseca":
1) Parcijalna sportska masaža s elektrostimulacijom (program protiv bolova)
2) Fizioterapijska procjena i edukacija
3) Aroma masaža i limfna drenaža lica
Pozdrav :-)

Hvala na brzom odgovoru.
Glasam za prvu ponudu jer to mi je itekako potrebno
(hmmm, kad bolje razmislim - pa sve to bi mi dobro došlo, ali ipak glas dajem broju 1.)

U nedjelju sam malo škicala po vašem izlogu u Kirovoj ;)

Hvala na glasanju, stavit ćemo ovdje obavijest o tome koja je usluga - ponuda mjeseca u Ergoviti.

Što se tiče naše lokacije, Zaljubljena u Osijek, sjedište je u Ljubljanskoj 1, a grupne vježbe se održavaju na drugim adresama (jedna od njih je bila i Kirova-više nismo tamo).

Nadamo se da se vidimo u listopadu :sun:

opg

Hvala na glasanju, stavit ćemo ovdje obavijest o tome koja je usluga - ponuda mjeseca u Ergoviti.

Što se tiče naše lokacije, Zaljubljena u Osijek, sjedište je u Ljubljanskoj 1, a grupne vježbe se održavaju na drugim adresama (jedna od njih je bila i Kirova-više nismo tamo).

Nadamo se da se vidimo u listopadu :sun:

naravno :bye: ni sada mi niste predaleko, ali smislite neku lijepu cijenu za penziće (y)

Zbroj glasova na mailu i FB-u dao je rezultat.
Izabrali ste aroma masažu cijelog tijela s limfnom drenažom lica!
Do kraja listopada moći ćete ovu kombinaciju usluga provesti po povoljnijoj, sniženoj cijeni.

Hvala svima koji su glasali!
Kiropraktika :p , moze to ?
Spore,

Hvala na prijedlogu no anketa je jučer završena.

Što se tiče usluge koja vas zanima - nemamo zaposlenog Kiropraktičara (osobu koja je završila studij Kiropraktike) pa ju niti ne prakticiramo. Ukoliko fizioterapijskom procjenom ustanovimo da je potrebna mobilizacija/manipulacija to napravimo na segmentu koji je blokiran.

Provodimo isključivo one tretmane za koje smo licencirani :-)

Pozdrav,
www.ergovita.hr

Tagovi