[Anketa] Jeste li za to da posjedovanje droge za osobnu upotrebu bude prekršajno, a ne kazneno djelo kao do sada?

Osijek031.com rubrike

Kako se misli razgraničiti što je za osobne potrebe? 1 joint ili više? hmm

Hoće li se broj konzumenata povećati ako ne bude straha od kaznene odgovornosti?

Imam još mnogo pitanja prije nego odgovorim sa DA ili NE
Jesam ako uzimanje ljudskih organa nakon smrti bez izjašnjavanja prije smrti bude kazneno djelo, a ne daj Bože da netko oživi nakon što mu povade organe.
Sigurno su liječnici nailazili i na takve slučajeve,
....ne ne i ne.....
....al se duva u našemu gradu, barem sudeći po postotku glasova.....
zaljubljena u Osijek

Kako se misli razgraničiti što je za osobne potrebe? 1 joint ili više? ...

Joint? A što je sa onima koji puše lulu?
i do sada se mala količina droge za koju se procijenilo da je za osobnu upotrebu smatrala beznačajnim kaznenim djelom pa je poslana u prekršajnu proceduru.
water

i do sada se mala količina droge za koju se procijenilo da je za osobnu upotrebu smatrala beznačajnim kaznenim djelom pa je poslana u prekršajnu proceduru.

Znači li to da bi trebali dekriminalizirati i mito i korupciju ?
ja sam već 10 godina za dekriminalizaciju travulje za osobnu uporabu do 5 grama, sve ostalo me ne zanima i nek ostane kaznena odgovornost, jer sve ostalo su supstance na kemijskoj bazi i ne može se uspoređivati s travuljom..
Ja mislim da mito i korupcija za osobne potrebe isto nije kazneno djelo.
Za 10 godina možemo očekivati ovakvo pitanje: Jeste li za to da sex sa samo jednim djetetom mjesečno ..bude kazneno ili prekršajno djelo??
ma ja sam i za legalizaciju :D
francika

water

Znači li to da bi trebali dekriminalizirati i mito i korupciju ?

A nisu legalizirani?!?

Tagovi