da ne ulazimo u stručne predmete s faksa za one koji su studenti ili su odstudirali.....
Koji predmet vam je bio najomraženiji u školi?
da ne ulazimo u stručne predmete s faksa za one koji su studenti ili su odstudirali.....
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Allende
Domaćinstvo! Bez konkurencije!
fatcat
Nema toga predmeta koji je ruzan kad u razredu ima 42 ucenika. 41 curice i ja, eto to je raj.
ozana
Fatcat, nije baš neka posebna uživancija imati 4 dječaka u razredu. I to još 4 bezveznjaka!
(Btw, ja sam išla u gimnaziju - ustvari, tad se zvao CUO, no nažalost omjer je bio takav)![]()
Allende
Meni se sviđala ideja predmeta kao takvog, i Osječka Udarna
ozana
Tjelesni, definitivno! Glupost je morati trčati dva kruga na srednješkolskom
pukipa...meni je tjelesni bio relativno zabavan. kava u kafu kraj skole 2put tjedno.
Lugar
Mi koji smo nesto trenirali, bili smo postedjeni tjelesnog i svih tih tortura, poput trcanja, kolutova, sklekova, trbusnjaka, itd. Jos goru torturu sam imao na treningu (svaki dan po dva puta).
Gemi
Nikad mi nije bilo bad ići na trening u koje god doba bio, igrati tekmu za vikend i onda u ponedjeljak slomljena igrat tjelesni i pratit nastavu...a da ne govorim kad ti tri dana u tjednu stave onaj pancirni prsluk pa ti trči kondicioni trening po stepenicama na tribinama na Zrinjevcu gore-dolje...bemti...to se zvala energija...![]()
Lugar
Pod torturu smatram dva puta dnevno trening, ujutro i predvece, a izmedju toga samo cekas krevet jer si mrtav. Ako ides ujutro u skolu (svojevremeno) onda imas trening oko pola sest prije skole. A prava tortura su bili "zablji skokovi" oko mostova.
Treninzi su prosjecno (za vrijeme sezone) trajali oko 3 sata. Vjeruj mi, nije ti do nicega.
Allende
Lugar
Pod torturu smatram dva puta dnevno trening, ujutro i predvece, a izmedju toga samo cekas krevet jer si mrtav. Ako ides ujutro u skolu (svojevremeno) onda imas trening oko pola sest prije skole. A prava tortura su bili "zablji skokovi" oko mostova.
Treninzi su prosjecno (za vrijeme sezone) trajali oko 3 sata. Vjeruj mi, nije ti do nicega.
Ipak nekako mislim da ti su ti mostovi bili draži i lakši za podnijeti nego kad te Štajner ili Ižak natjeraju u Tvrđavicu...
Gemi
Allende
Lugar
Ipak nekako mislim da ti su ti mostovi bili draži i lakši za podnijeti nego kad te Štajner ili Ižak natjeraju u Tvrđavicu...
Hahaha, da, da...kad je spomenuo žablje skokove, odmah me podsjetio na veslače i onu zlatnu generaciju (Ižaković, Tembel, Klarić, Betlehem, Srb, Krajnović, mali Žuža, Horak, Saraga je onda bio početnik, Kolčić....) iz koje vučem potonjeg kao uspomenu na prvu veeeeeliku ljubav...ahh žaboskakačiodvukoše me u offtopic...aaaaaaaaa
Allende
roca
Ja sam imala super profa iz marksizma...bio je pravi filozof i jedini nas je učio razmišljati u hrpi ekonomskih (stručnihpredmeta
anakonda
...daktilografija i stenografija=Lukićka sa ravnalom u ruci i opleti svakog po prstima tko gleda u tastaturu dok piše...
Allende
Sjećam se koliko smo žalili vas koji ste prolazili Tamarinu torturu, dok smo mi kod Stojana uživali u istom predmetu....
gazda777
i statistika na faksu, koma od predmeta...(i profesorke)
Allende
Miki je bio zakon...
"Allende, o čemu šutiš?"
"Hajde Allenda da pokažemo ljudima kako se pada godina"
"Dobro je, vidim da si učio, ovo je bilo dovoljno za jedinicu, hoćemo li dalje?"
DanicaVAllende
Miki je bio zakon...
"Allende, o čemu šutiš?"
"Hajde Allenda da pokažemo ljudima kako se pada godina"
"Dobro je, vidim da si učio, ovo je bilo dovoljno za jedinicu, hoćemo li dalje?"
Zvuči poznato!
E, i ono "mali, pričaj šta najbolje znaš....."
mali je problem što mi je statistika išla i onda je sljedeće godine upao u razred, naime predavao nam je ekonomiku ex-YU i rekao mi, "mali, dolazi u prvu klupu, sjedi, evo ti knjiga i diktiraj im što misliš da trebaju znati". i tako cijelu školsku godinu. na kraju sam im morala sastaviti maturalna pitanja.
Allende
Biserka Dusparić (engleski) u osnovnoj i Dragan Podgornik (povijest) u srednjoj.
gazda777
"streben"...stremiti, usmjeriti se ka cilju...
nisam vrijeđao, samo iznio činjenicu da smo takve, aktivne, tako zvali...
gazda777
ajd, uputit ću i ja pozdrav jednoj...tamo negdje...ma gdje bila...