Wellness u Osijeku

Forum

Wellness u Osijeku

Preporucite neki dobar wellness u Osijeku :D
Hvala
To ima u OSijeku ?? :S
mislim da je nedavno otvoren neki rejuvenejšon u Žitu (valjda na đakovštini)
PEGY

Prvi glas....

Re: Wellness u Osijeku

PEGY

Da, za djelatnike i partnere. Tako piše ovdje.
Znači ništa za nas malograđane...
DeeDee

Hvala

haha, koda ih ima četriipotisućeosamsto.
nake_rado

DeeDee

Hvala

haha, koda ih ima četriipotisućeosamsto.

Kužiš, neznam koliko ih ima, ja znam za dva. Zato sam i pitala ako neko zna i bio je u nekom da preporuci.
Pa reci nam nešto o ta dva za koja znaš. Ja neznam
PEGY

Imaš u Hotelu Osijek, ako si gost ne plaćaš ništa, ako nisi 120 kn po osobi za 3 sata korištenja, na raspolaganju imaš vruću tursku kupelj, finsku saunu, jacuzzi, masaže...
Drugi je u Essekeru, gdje na raspolaganju imas kozmetičke usluge, masaže i kojekakve relax i spa rituale..eto..
U Hotelu Osijek moraš par dana prije rezervirat jer sve ovisi koliko gostiju trenutno imaju.
DeeDee

PEGY

Imaš u Hotelu Osijek, ako si gost ne plaćaš ništa, ako nisi 120 kn po osobi za 3 sata korištenja, na raspolaganju imaš vruću tursku kupelj, finsku saunu, jacuzzi, masaže...
Drugi je u Essekeru, gdje na raspolaganju imas kozmetičke usluge, masaže i kojekakve relax i spa rituale..eto..
U Hotelu Osijek moraš par dana prije rezervirat jer sve ovisi koliko gostiju trenutno imaju.

Mislim da si upravo sama sebi odgovorila na pitanje :mrgreen:
trauma_os

DeeDee

PEGY

Mislim da si upravo sama sebi odgovorila na pitanje :mrgreen:

Zanima me je li netko bio u ta dva ili postoji li jos koji, ovo sam sve iskopala na netu..
Za taj u essekeru nisam ni znala, ja sam mislila da tamo više ničeg nema.
PEGY

Za taj u essekeru nisam ni znala, ja sam mislila da tamo više ničeg nema.

Nije više u Essekeru, ja sam se zeznila, piše na njihovoj stranici da su se preselili u Strossmayerovu preko puta patike.

Re: Wellness u Osijeku

DeeDee

Nije više u Essekeru, ja sam se zeznila, piše na njihovoj stranici da su se preselili u Strossmayerovu preko puta patike.

Baš sam danas tamo prolazila, pa se sjetila ove teme.

Više informacija pogledajte na stranici Sense Wellness-a.

Tagovi