...tolerancije na ljudsku glupost i nepravdu... ponekad mi je poprilično teško živjeti u toliko raširenoj i posvuda penetriranoj bezobraštini, primitivizmu i gluposti, a na koju sam pomalo alergičan.
Voljela bih da nisam popustljiva (i dobra!) toliko koliko jesam, jer sam zbog te osobine uglavnom najebala u životu, to ljudi znaju jako dobro iskoristiti. Ali to je osobina bez koje bih voljela biti, a sada koju osobinu nemam, a htjela bih...?Hm... Ne znam.
flegmatičnosti, strpljenja i tolerancije prema imbecilima i imbecilnom ponašanju. mene jednostavno boli tuđa glupost i balkanski mentalni sklop i nemam strpljenja prema idijotima al koliko je crnog pod noktima. strašno mi je to i strašno se živciram i to mi utječe na zdravlje i jako me brine. da sam samo malo flegmatičniji sve bi bilo apsolutno savršeno, ovako me non stop neki kurac jebe ... gledajući s druge strane naviko sam radit pod pritiskom i sve rješavam brzo, kvalitetno i učinkovito i kontam da sam samo malo smireniji bio bi jednak savršenstvu i bliži utjelovljenju boga hehehehe
Da nisam uvijek ovako flegmatična, hladna i nezainteresirana već da imam malo više osjećaja za druge..mene je stvarno teško impresionirati jer sve mi je "tak svedno" i brzo mi dosadi
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa."
Monstrum je napisao/la (Pogledaj post): ›
flegmatičnosti, strpljenja i tolerancije prema imbecilima i imbecilnom ponašanju. mene jednostavno boli tuđa glupost i balkanski mentalni sklop i nemam strpljenja prema idijotima al koliko je crnog pod noktima. strašno mi je to i strašno se živciram i to mi utječe na zdravlje i jako me brine. da sam samo malo flegmatičniji sve bi bilo apsolutno savršeno, ovako me non stop neki kurac jebe ... gledajući s druge strane naviko sam radit pod pritiskom i sve rješavam brzo, kvalitetno i učinkovito i kontam da sam samo malo smireniji bio bi jednak savršenstvu i bliži utjelovljenju boga hehehehe
zato se nas dvojica tako lijepo nadopunjujemo. ja sam sve što ti nisi. ja sam amer ti si rus. ti si korov ja sam hibiskus. ju ar maj soulmejt, moj životni drug, maj signifikant adr. fa fa
"Važno je zvati se Mladen!"
Monstrum je napisao/la (Pogledaj post): ›
zato se nas dvojica tako lijepo nadopunjujemo. ja sam sve što ti nisi. ja sam amer ti si rus. ti si korov ja sam hibiskus. ju ar maj soulmejt, moj životni drug, maj signifikant adr. fa fa
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
Želio bi imati veći prag tolerancije prema lažima i nepravdama.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?