Kako bi potrošili dobitak na Lotu?

Društvo, politika

Kako bi potrošili dobitak na Lotu?

Dakle........da se malo mašta...... :)
kada bi osvojili pozamašnu svotu....neka cifra bude u milijunima....
Kako bi potrošili osvojeni iznos....na što... :roll: :)

Re: Kako bi potrošili dobitak na Lotu?

e-bay ... klasična kupovina mi je tlaka.
rentna štednja i život od kamata. :D

nikada ništa ne raditi, a imati para. hehe...
Prvo godinu dana putovanja po svijetu i razbibrige, a onda tek razmišljanje o svemu drugome...
http://www.lotuscars.com/en/index
:D :D
Kupio bih puste hektare zemlje na obroncima papuka, napravio kucu sa velikim podrumom, imao bih krave,svinje i sve, proizvodio vlastitu struju i hranu te sadio travu. Mnogo trave. :)
Kupio plac, sagradio kuću iz snova, kupio autić iz snova, oženio svoju draganu, otišao na put oko svijeta, a s ostatkom:

Svebor

rentna štednja i život od kamata. :D

nikada ništa ne raditi, a imati para. hehe...

Za početak zadržati to u tajnosti....koliko bi bilo moguće.... :) zbog svih koji bi se sjetili..eeee di si i slično...baš mi treba to to i to... :)
prvo podijeliti s najbližom familijom kome za što treba....i ono želje....
pa onda nekakav auto.....
pa definitivno putovanja.....
pa nešto za crne dane......
pa onda ak bi ostalo što vidjeli bi......za humanitarne svrhe ili tako nešto jedan mali doprinos....
iii neznam pretpostavljam da bi se svi snašli... :D mislim s novcima......ne bi bio neiskorišten.....
Kupio bi NK Osijek! :)
Osječanin

Kupio bi NK Osijek! :)

I onda se nadao da ćeš ponovno dobit na lotu jel si ove novce bacio LOL

Definitivno prvo što bi napravio je tolki dernek za obitelj i prijatelje da to nebi bilo normalno. Obitelji podjelio novac, nešto stavio u štednju, za crne dane, a ostalo iskoristio na putovanja i kasnije neku obitelj koju ću imat.
Vjerojatno bi neki dio novca otišao i u neku udrugu ili u dobrotvorne svrhe, ali bi prije toga dobro razmislio kome dati.
hmmmm stambeno se osigurao, neki normalni stančić fino uređen, neko vozilo iz nove linije renaulta... kežual al lijepo :D

još pokoja stinica, put neki jebački i onda u amerika po hrpu foto opreme. i malo foto studio u stančeku.

ostalo isto kao što je svebor rekao, živit od kamata a fotkati za dušu :) op op op
Ovisi o kolikoj se cifri radi.

Ako je šesteroznamenkasta, skurio bih sve na vracanje dugova rodbine s kojom sam u dobrim odnosima. Vjerojatno bi ostalo za ćevose. :)

Ukoliko se radi o nekim jacim, rekordnim ciframa, vjerojatno isto to, ali i osigurao si zivot dostojan covjeka. Nikakva megalomanija jerbo, za veliku kucu su i velike rezije, odrzavanje jel, automobil takodjer. Nije problem kupiti najbolje, najvece i najsjajnije, ali je problem to i zadrzati. A nije se tesko naviknuti na lagodan zivot. Znaci, sve u granicama normalnog i prosjecnog. Sve to, naravno u nekoj lijepoj europskoj drzavici. Kupio starom karton viagre i skup sa starom poslao na put oko svijeta, sto bih i sam ucinio nakon njih. Bratu dao koji milijuncic koji nesmije pipnuti do 21.Ostatak na banku i osigurao sebe i buduce generacije, da nikad ne zafali.

Eh da, vrlo vjerojatno, otvorio si plejs za izlazak dok sam ovako mlad, svjez i čio. :)

Btw udruge i dobrotvorne svrhe nebi kinte vidjele. Ako vec treba nekome pomoci, osobno na vrata i ček u ruke. Mimo dripaca u odjelcima.
PEGY

Mužu se jednostavno više nebih javljala, ono kao da me nema.

:lol: :lol:

pa uplatio bi u drž.proračun, ima li što plemenitije?
LOL

Pravi si domoljub. :)
ja bi kupio stado krava...i 10 košnica pcela...pa da i meni konacno tece med i mlijeko... :)

ili druga opcija...ako bi vec osvojio nekakav milionski iznos...vratio bi dugove...pa ako što ostane...pocastio bi se cevapima i to ne sa obicnim cevapima...nego cevapima s vrhnjom :)
ak je dobitak nekih 3 ili više miljona kuna onda bi otišao na razne tečajeve po svijetu da usavršim nešto što želim raditi (u slobodno vrijeme), kupio birtiju, i besplatna "kafa" za forumaška druženja, jedan dio bi raspodijelio u 2-3 banke da dobivam neku pozitivnu kamatu (0,5% mjesečno na 900 000 kn nije mala stvar ak ne radiš ništa), također bi uložio u alternativne izvore energije za kuću...
i pun frižider crnog osječkog :cheers:

kad bi mene pitali u dubokoj starosti što je bilo sa tim milijunima ja bi im odgovorio - većinu svog novca sam potrošio na kurve, kocku i alkohol... ostatak sam spiskao bez veze :P

10% bih odmah potrošio na gluposti, 10% bih podjelio bratu, starcima, nešto prijateljima... ostatak bih podjelio na barem 5 dijelova... nešto bi išlo na oročenu štednju u 2-3 švicarske banke...dio bi išao na kupnju nekretnina i sl. ulaganja.. a sa zadnjim dijelom bi kupio ogromni hi-tech katamaran...pardon, trimaran, i putovao oko svijeta sa ljubavi svog života... i onda bi tu i tamo platio avionske karte prijateljima da malo partijamo na havajima, maldivima i ostalim divotama....

a kad bi dobio na eropskoj lutriji, recimo 200 milijuna eura - 150 milijuna bi uložio u Dok-ingov XD elektro-auto i konačno upisao Hrvatsku na kartu svjetske auto-industrije..
umro bih vjerojatno u roku od mjesec dana...
Kupio si auto, napravio si kuću, ostalo bacio na štednju.
maniche

PEGY

Mužu se jednostavno više nebih javljala, ono kao da me nema.

:lol: :lol:

pa uplatio bi u drž.proračun, ima li što plemenitije?

LOL LOL LOL

tamna strana

ja bi kupio stado krava...i 10 košnica pcela...pa da i meni konacno tece med i mlijeko... :)

LOL LOL LOL

Da bar dobijete na lotu.... :)

fear of the dark

Dobro, ajd sad priznaj s koliko para raspolažeš? :P

josephine01

fear of the dark

Dobro, ajd sad priznaj s koliko para raspolažeš? :P

hahahahahahha
na taj podatak bi se mogli nasmijati............ :wink:
no samo sanjam......kao i većina...... :)

Prvo: otplatila sve kredite svojih bližnjih.
Uredila obiteljsku kuću jer je stradala od granata u ratu, dovršila svoju kuću, kupila mami auto, kupila auto sebi i mužu, otvorila zakladu za djecu ...
A onda, ako šta ostane, kupila stambenu zgradu i živjela od rente.
I možda upisala još neki faks ili tečaj.
Otplatila bi rotiteljima kredit, sebi riješila stambeno pitanje, kupila dva Harley Davidsona sebi i dragome, stan u New Yorku, po mogućnosti na Manhattannu, i na kraju bi kupila Airbus A380 :D

Ne znam zašto kad maštam o takvim stvarima odmah mi dođe da uplatim loto.... :S
trauma_os

Otplatila bi rotiteljima kredit, sebi riješila stambeno pitanje, kupila dva Harley Davidsona sebi i dragome, stan u New Yorku, po mogućnosti na Manhattannu, i na kraju bi kupila Airbus A380 :D

Ne znam zašto kad maštam o takvim stvarima odmah mi dođe da uplatim loto.... :S

I zaboravila sam spomenitu jahtu i Rolce Roys-a :)
Šta će ti RolceRoys to više ni engleska kraljica ne vozi
Stara želja još iz djetinjstva... :auto:
Ja bih Hondu Civic i Cadillac
i jeo bi ajnpren juhe do mile volje i kupio harmonika vrata za nasred dnevne, da se vide!

Tagovi