Zna li možda netko ima li u Osijeku privatnih logopeda (ili studenata/apslolvenata )? Ako netko možda ima neku informaciju, bila bih jako zahvalna da je posta ovdje! U SUVAGU se mora čekati godinu dana da se dođe na red, a mi bismo ipak počeli s vježbama ranije...
Zanima me ima li itko iskustva, sa logopedima u SUVAGU? Bio sam sa klinjom tamo, a logopedica koja nas je primila ponašala se kao kuhana drvena noga. Full ozbiljna, nije si niti jednom nasmiješila, hladna do bola, jebena ledena kraljica. Klinjo se naravno usro' ko' grlica i odbijao svaku komunikaciju. Namjerno je odgovarao krivo na pitanja, (npr. crno/bijelo, dan/noć itd.) ukratko bojkotirao ju je na sve moguće načine.
Ne želim biti čangrizalo, ali smatram da bi puno bolje rezultate postigli da je dotična pristupila malcu sa osmijehom na licu (pa makar i lažnim). Ukratko trebam preporuku za nekog od logopeda u SUVAGU koji će pokazati malo više osjećaja u komunikaciji sa djetetom. Hvala puno!
Da ne otvaram sada novu temu, eto i meni je potreban jedan logoped (a da nije preskup) za moga 3-godisnjaka. U suvagu se stvarno jako dugo ceka a on vec i sada dosta kasni u govoru za svojim vrsnjacima.