Hoću legalni windows 7 !
edit: sve sam pronašla u Osijeku i sve radi super
Računala, znanost, tehnologija
root
Ovako PEGY zašto bi ti plačala 800,900 ili 1000 kuna Windowse kad možeš imati besplatno
Linux
OS .
PEGYDobro. ako kupim laptop, a vidim u linksu ima dobrih s dostavom i OS linuks( jeftinije od W)- šta da radim s linuxom kad mi je sve u Wordu. Isto tako ostala dva kompa kojima se služim su na W xp i kako onda da ih uskladim s novim laptopom i linuxom.?
Hoće li linux prepoznati te sve tekstove i još gore, hoću li moći poslati nešto s laptopa na kućni desk koji nema linuks?
PEGY
Dobro. ako kupim laptop, a vidim u linksu ima dobrih s dostavom i OS linuks( jeftinije od W)- šta da radim s linuxom kad mi je sve u Wordu. Isto tako ostala dva kompa kojima se služim su na W xp i kako onda da ih uskladim s novim laptopom i linuxom.?
Hoće li linux prepoznati te sve tekstove i još gore, hoću li moći poslati nešto s laptopa na kućni desk koji nema linuks?
PEGYNeću W7 dok se ne ufura i preboli dječje boleštine iako sam ga još prije koji dan baš namjeravala uzeti.
Callistemon
PEGYDobro. ako kupim laptop, a vidim u linksu ima dobrih s dostavom i OS linuks( jeftinije od W)- šta da radim s linuxom kad mi je sve u Wordu. Isto tako ostala dva kompa kojima se služim su na W xp i kako onda da ih uskladim s novim laptopom i linuxom.?
Duso draga, moras razlikovati OS (Win i Linux) od applikacija (Word, xsl...)....to ce ti puno olaksati izbor![]()
PEGY
Pitanje, i moja dvojba, je ako mi netko pošalje word stvar na doradu i ja to obavim na laptopu s linuksom i vratim (email) dokument nazad osobi koja bulji u windowse, hoće li ti windovsi praviti problema tom prerađenom dokumenti ili ga neće ni prepoznati? Dakle, ako netko ima iskustva: može li se skakati iz W u linux i obrnuto i tako dalje skakutati po potrebi.
beziljy
istina JOE al je problem najveći koji nikako da isprave, a to je da se prelaskom iz jednog u drugi program poremete margine, prored itd...
tako kad ti nešto "doradiš" u wordu drugčije to izgleda u OO...i obrnuto
bazooka_joe
@Monstrum - firma koja radi tisuće faktura u wordu ne treba poraditi na office paketu, već na inteligenciji svojih informatičara...
jeboteeeeeee
">
">
">the_spirit08
gle PEGY ako kojim slučajem imaš bilo kaki orginal windows ( vista ili xp) instaliraj to i lijepo odeš na microsoftovu stranicu i tamo moš đaba skinut orginal windows 7 bez ikakih problema sam što moš birat oš da ti se skidaju update-ovi pa to mal duže traje ili skineš setup i onda ti to komp odma napravi . Tako sam i ja napravio, bez ikakih problema

the_spirit08
e pa ja sam bez problema instaliro orginal 7 bez plačanja ili nekih gluposti i nije nikaka trial verzija od 30 dana. nisam htio da mi se skidaju updatovi vez skinuo cijeli setup eto ti. mos sve ak imas orginal microsoftov cd
no_name
Uglavnom rekao je istinu, tj. moze se besplatno skiniti, ja provjerio.
bazooka_joe90-dnevni trial Enterprise editiona.
Frostbazooka_joe90-dnevni trial Enterprise editiona.
Trial nije besplatna instalacija niti besplatna verzija Windowsa 7.
bazooka_joeOh,ali je! Svih 90 dana...

adebisi-jug2pegy upiši ETF...
Sukladno ugovoru sa Microsoft-om, studenti i djelatnici ETF-a imaju mogućnost skidanja instalacije
velikog broja programskih paketa te OS-ova.
ili nađeš nekog tko ide tamo![]()
i dobiješ windowse i ostale stvari besplatno