čuo sam da negdje u Osijeku se jednom tjedno održi neka pijaca di dođu ljudi i prodaju od igle do lokomotive...pošto nisam iz osijeka i tek neki dan sam saznao da ja stanujem na sjenjaku, zanima me da li mi netko može reći gdje ta "tržnica" bude i kad? tnx...
autopijac, nedjeljom prije podne, ideš čepinskom cestom za čepin i vidiš u jednom trenutku gomilu ljudi i auta i svega s lijeve strane nakon nadvožnjaka na obilaznici. to ti je to.
na autopiji moš kupit ništa i ništa... ja ne znam tko normalan tamo kupi auto.. vidio sam nekog lika, dofurao a8 , mislim iz 2002. da hoću a8 nebi ga kupovao na pijacu
čuo sam da negdje u Osijeku se jednom tjedno održi neka pijaca di dođu ljudi i prodaju od igle do lokomotive...pošto nisam iz osijeka i tek neki dan sam saznao da ja stanujem na sjenjaku, zanima me da li mi netko može reći gdje ta "tržnica" bude i kad? tnx...
od igle do lokomotive... neke stvari se mogu i dok si udobno zavaljen u svoj naslonjač
http://aukcije.hr/
ahahaha. dobar auto? na auto piji.aahahaha
jel ti vidiš te koji prodaju..necu generalizirat..al od 9 njih od 10 ne bi uzeo čašu vde..a ne auto kupio.. 99% auta sa rušenom kilometražom
Prošle godine prvi puta sam bio na autosajmu, stvarno ima svega za kupiti. Vidio sam da se dosta prehrambenih proizvoda nalazi na štandovima, vidio sam da ima i "mađarske kole" dali valja to kupovati ili da izbjegavam....
da li neko zna koliko se plaća zakup standa, tj ako bi samo jedne nedjelje dosao nesto lifrati (knjige) kolko bi morao platiti. Čak ne trebam ni štand..