Nezadovoljni ogranci HSP-a nakon izbora ruše Đapića?

Društvo, politika

Nezadovoljni ogranci HSP-a nakon izbora ruše Đapića?

Premda je potpisom sporazuma sa HDSSB-om, te osiguranjem mjesta predsjednika Gradskog vijeća Osijeka, odlično kapitalizirao rezultate na izborima u Gradu i županiji, HSP-ov "disident" Gordan Matković svjestan je kao njegova Nezavisna lista ne može dugo funkcionirati u sadašnjem obliku. Jučer je ponovno demantirao napade bivšeg šefa Ante Đapića kako će pristupiti HDSSB-u.
Logičnim potezom smatramo osnivanje svoje stranke ili udruge građana.
O svemu ćemo više znati nakon što prođe drugi krug izbora", potvrđuje Matković. No, Matković i njegova ekipa oklijevaju s konkretnijim potezima, jer pogledavaju što se događa u HSP-u, za koji su uvjereni da se pod Đapićevim vodstvom – urušava. Na najave kako bi ga Sud časti HSP-a, prema Đapićevu nalogu, mogao isključiti do 10. lipnja, Matković odgovara: “Ne vjerujem da će se usuditi”. "No, ovakav HSP, pa čak ni moja pozicija u njemu, uopće me ne zanimaju, ako ne dođe do drastičnih promjena na čelu stranke", dodaje.
Veliko nezadovoljstvo Đapićem osjeća se unutar ogranaka HSP-a u Dalmaciji, u Vukovarsko-srijemskoj, Brodsko-posavskoj i Požeško-slavonskoj županiji. Neslužbeno, najavljuje se pokušaj rušenja nakon njegova izvjesnog poraza u Osijeku. “I ja sam to čuo iz provjerenih izvora. No, neću biti inicijator takvih poteza”, zaključuje Matković.

(Glas Slavonije)

Re: Nezadovoljni ogranci HSP-a nakon izbora ruše Đapića?

da, da... Glas Slavonije.... Komedija od novina. :evotiga:
Da su pametni, srušili bi ga već nakon parlamentarnih izbora...
Pitanje je hoce li i nakon djapica haespe ostati vazal hadezeju,ili ce se otrgnuti s lanca?
Đapi bi trebao otići sam,dostojanstveno, a ne čekati da se svima smuči.

Re: Nezadovoljni ogranci HSP-a nakon izbora ruše Đapića?

ništa od toga, nitko se nije usudio kandidirati na saboru hsp-a nakon potopa na izborima za sabor, đapone onda nije pao... neće ni sada nažalost
A sada još četiri godine ope izolacije od republike Zagreb i nikako da krenemo naprej. J... ga.
Stvarnio si naivan-a ili **up-a. Ili član HDZ-a.
studenac

bitno da si samouvjeren u svojem neznanju
vjivance

A sada još četiri godine ope izolacije od republike Zagreb i nikako da krenemo naprej. J... ga.

studenac

vjivancće e

studenac

Što se vi živcirate? Gledajte stvari s vedrije strane; neki će imati 4 godine da konsolidiraju redove, a neki će morati imati oči i na g...ci...
rođena u Osijeku

vjivance

studenac

vjivancće e

studenac

ma bravo lafe

Što se vi živcirate? Gledajte stvari s vedrije strane; neki će imati 4 godine da konsolidiraju redove, a neki će morati imati oči i na g...ci...

LAŽ I SAMO LAŽ. OGRANCI OSTAJU ZAJEDNO A POGOTOVO TENJE..........POZZZZ SVIM TENJCIMA
Upravo čitam da se Đapiću gadno drma stolica...Kako ono kaže TataMata.. "jači nego ikad.. ;) "
drma se i meni jer je pokidana :P
PEGY

Đapi bi trebao otići sam,dostojanstveno, a ne čekati da se svima smuči.

Mislim da se riječ "dostojanstveno" teško može s Đapićem staviti u istu rečenicu.

Tagovi