U trgovinama se može naći svakakvih aparata - od 300 do 2000 kuna i teško je znati odakle početi.. Najviše me kopka razlika između klasičnog aparata s jednim "valjkom" (koliko mi se čini, Braun ima samo takve) i onih malo "modernijih" sa 3 kružna, plosnata brijača na vrhu... anyone?
Aparat za brijanje
Moja dlakavija polovica si ovih dana namjerava kupiti električni brijaći aparat, pa me zanimaju iskustva muškog dijela foruma. Koje ste aparate probali? Koje smatrate kvalitetnima a koje ne i zašto? ...Naročito ako se radi o vrlo gustoj i oštroj bradi te svakodnevnom brijanju...
U trgovinama se može naći svakakvih aparata - od 300 do 2000 kuna i teško je znati odakle početi.. Najviše me kopka razlika između klasičnog aparata s jednim "valjkom" (koliko mi se čini, Braun ima samo takve) i onih malo "modernijih" sa 3 kružna, plosnata brijača na vrhu... anyone?