Alkotester - od sada dostupni svima

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Alkotester - od sada dostupni svima

Evo da viidm sta ljudi misle o alkotesterima...Ja sam svoj kupio, da sad ne reklamiram, samo progooglajte i upisite alkotesteri. Meni je pomogao,al dosta njih bi radje popilo za te novce.Da cujem Vasa misljenja?
...tebi je dosta pomogao?...kako?... :shock:
Koji će mi k alkotester !???!
Ako ću piti, neću voziti ja već netko drugi... a sada da me baš zanima koliko promila ispadne od vodke, piva, vina i ostalih alkoholnih pića - ne zanima me...
anakonda

...tebi je dosta pomogao?...kako?... :shock:

Kako, pa isao sam van, nisam kao pio al sam popio dve tri cuge, koju kratku ...eto jedna zove drugu, pa sam ipak pocekao da padne ispod razine od 0.5 promila i krenuo jer sam ja vozio tu vecer... Naravno ako ides van s razlogom da se ubijes od cuge onda ovo nema smisla....
ja ne pijem i ovako i onako
pa sam stalno žedan :D
od sada alkotest dostupan to treba biti neka sala

dostupan je od uvijek. Mogao si ga kupit i ranije.

Moj stari to uzeo za nekih milju kuna , moj rekord 0.98 al jednom sam puhao i to nisam ni bio pijan al sam bazdio po pivu.
koji ću kurac kupovat alkotester i pirit u njega, kad mi murija to besplatno omogući kad izlazim iz tvrdje...još od njih i dobijem potvrdu o napirenim promilima...i to u dva primjerka...
zeros

koji ću kurac kupovat alkotester i pirit u njega, kad mi murija to besplatno omogući kad izlazim iz tvrdje...još od njih i dobijem potvrdu o napirenim promilima...i to u dva primjerka...

ZANIMLJIVO KAKO NEKI RAZMISLJAJU....

A STO SE TICE DA SI MOGAO KUPIT RANIJE, ISTINA SAMO PO PUNOJ VECOJ CJENI...CILJ JE DA SVI BUDEMO SVJESNI KOLIKO NA NAS DJELUJE JEDNA,DVIJE ILI 5 PIVA:)
PA AKO ĆEMO VIKATI, VIKAT' ĆEMO!!!

AKO DOSAD NISMO SKUŽILI KOLIKO JEDNO PIVO, 2 DCL VINA I OSTALA ALKOHOLNA PIĆA DAJU PROMILA ALKOHOLA U KRVI, ONDA BOLJE DA ZABIJEMO GLAVU U PIJESAK I ŠUTIMO
Pale

zeros

ZANIMLJIVO KAKO NEKI RAZMISLJAJU....

A STO SE TICE DA SI MOGAO KUPIT RANIJE, ISTINA SAMO PO PUNOJ VECOJ CJENI...CILJ JE DA SVI BUDEMO SVJESNI KOLIKO NA NAS DJELUJE JEDNA,DVIJE ILI 5 PIVA:)

...cilj je da ne sjedaš za volan ako si pio, a ne da nosaš sa sobom alkotester i na rate se trijezniš i opijaš...mislim, wtf?
glupost...ako pijes onda pijes bez obzira na promile...
a ako vozis onda si budala ako pijes...jednostavno :)
70% tih jeftilena ne pokazuje ni blizu.
tako da pamet u glavu i nogu na gas!!!!!!!
kad pijes radi to kako spada a kad vozis batali se toga. Iz iskustva govorim..........

Tagovi