Caffe galerija 'Crvena malina'

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Caffe galerija 'Crvena malina'

caos svima ovdje...nedavno sam promijenila posao i pocela raditi u domu zdravlja i naravno prije posla s kolegicama bi popila negdje kavu....posto nisam znala da u biti preko puta mog radnog mjesta ima kafic,kolegica me odvela tamo....i bila sam ugodno iznenadjena lokalom...ugodan prostor,disretan,simpaticno i zaista neobicno ime.....i sto je najbitnije jako dobra kava :-P...navodno da se tamo odrzavaju i neke izlozbe amaterskih slikara,veceri poezije....uglavnom ocito tematske veceri....u svakom slucaju ako ste u blizini navratite....pusa svima
tamo je meni ok ljeti na onoj maloj terasici...

Re: caffe galerija "crvena malina"

ummmmm... adresa za nas manje upucene? ;)
Keršovanijeva, na uglu, pored socijalnog
da zaboravih reci adresu ali eto netko me preduhitro :-),kersovanijeva ulica broj neznam,preko puta doma zdravlja,uz onaj lijepi parkic,u biti HZZO je isto tamo..a to vjerovatno znate svi gdje je :-),e na samom cosku ,u suterenu je lokalcic...
svaki dan tamo pijem kavu pod pauzom...i vidiš neznam kako mi nikada nije palo na pamet napraviti topic o malini...hmm....aj dobro, uglavnom, da dobar je kafic, osobolje, jedino je zadimljeno zbog malog prostora ali ni to uskoro viš nece biti problem...