Oko za oko, zub za zub

Društvo, politika

Oko za oko, zub za zub

Povijesni medij
Što mislite o takvom načinu kažnjavanja, meni je definitvno bolji nego neki naši primjeri koji imaju vikende slobodne i sobe kao da su u hotelu sa 5 zvjezdica.
Eto sad nek vidi kak je to....
i šta su sad dobili time?
još jednog invalida za kojeg će se netko morati brinuti
trebalo ga je dat na društveno koristan rad (razminiravanje minskih polja, recimo) pa nek uživa u pustinji
morgan

trebalo ga je dat na društveno koristan rad (razminiravanje minskih polja, recimo) pa nek uživa u pustinji

Dobili su to da će se drugi zamisliti i malo zabrinuti za svoje "dupe" , te ohladiti od ovakvih i sličnih načina nekakve osvete/pakosti koja im se talasa po bolesnom umu...

Re: Oko za oko, zub za zub

Mislim da je to pravedno. Pričala mi je prijateljica kad je bila u nekoj od tih zemalja, da je negdje zaboravila torbicu sa svom lovom i karticama. I vratila se u panici nakon pola sata, torbica je stajala tamo gdje ju je i ostavila, bez obzira na veliku frekvenciju ljudi. Ode ruka za torbicu, pa ti kradi...
Elena_Os

morgan

Dobili su to da će se drugi zamisliti i malo zabrinuti za svoje "dupe" , te ohladiti od ovakvih i sličnih načina nekakve osvete/pakosti koja im se talasa po bolesnom umu...

pametni hoće al budale su nezaustavljive :)

Tagovi