Povijesni medij
Što mislite o takvom načinu kažnjavanja, meni je definitvno bolji nego neki naši primjeri koji imaju vikende slobodne i sobe kao da su u hotelu sa 5 zvjezdica.
Oko za oko, zub za zub
Društvo, politika
Eto sad nek vidi kak je to....
i šta su sad dobili time?
još jednog invalida za kojeg će se netko morati brinuti
trebalo ga je dat na društveno koristan rad (razminiravanje minskih polja, recimo) pa nek uživa u pustinji
trebalo ga je dat na društveno koristan rad (razminiravanje minskih polja, recimo) pa nek uživa u pustinji
morgani šta su sad dobili time?
Dobili su to da će se drugi zamisliti i malo zabrinuti za svoje "dupe" , te ohladiti od ovakvih i sličnih načina nekakve osvete/pakosti koja im se talasa po bolesnom umu...
Re: Oko za oko, zub za zub
Mislim da je to pravedno. Pričala mi je prijateljica kad je bila u nekoj od tih zemalja, da je negdje zaboravila torbicu sa svom lovom i karticama. I vratila se u panici nakon pola sata, torbica je stajala tamo gdje ju je i ostavila, bez obzira na veliku frekvenciju ljudi. Ode ruka za torbicu, pa ti kradi...
Elena_Os
morgani šta su sad dobili time?
Dobili su to da će se drugi zamisliti i malo zabrinuti za svoje "dupe" , te ohladiti od ovakvih i sličnih načina nekakve osvete/pakosti koja im se talasa po bolesnom umu...
pametni hoće al budale su nezaustavljive