Skriveni sadržaj
Ministarstvo turizma je tako mimo dnevnog reda na ovoj sjednici predstavilo nacrt tog zakona koji bi se trebala pojednostaviti procedura za otvaranje golf igrališta. "Dosegli smo jedan plafon u turizmu, pa moramo razmišljati o dodatnim sadržajima, pogotovo u kontekstu ekonomske krize”, rekao je premijer Sanader. Planirano je čak 60 golf igrališta, ali dosad nijedno nije dovršeno, rekao je ministar turizma Damir Bajs.
s druge strane, na sjedinici bajnog nabrzinu sastavljenog ekonomskog vijeca zakljuceno je kako ce se voditi bitka "ne za plaće, nego za radna mjesta" (citat sanader) - hoce reci, budite sretni ako ne zavrsite na ulici. naravno, ne zato sto je ovo sto dozivljavamo direktna posljedica katastrofalne gospodarske i svake druge politike u hrvata unazad vise od 15 godina, nego, eto, posljedica "svjetske krize". e pa jebala ih svjetska kriza, kako im je samo zgodno dosla ta postapalica - k'o veli: nist mi nismo krivi, mi smo samo posteno krali i lagali, sve ovo sto vas, stoko sitnog zuba, sada ceka (nezaposlenost, inflacija, najavljivana deflacija, totalni rasap i krah) jest samo refleks globalnih promjena. i onda ce se opet javiti supljoglava gomila koja ce vikati "da, gospodaru, tako je, ni za sto kriminalci politicari nijesu krivi, to je sve kriv đorđ buš - ili jos gore, onaj crnjo - i lehman brothers, a problemi korupcije i kriminala u kombinaciji s korumpiranim, kriminalnim i nesposobnim politicarima postoje od jucer - odnosno, kad malo bolje razmislimo, ne postoje uopce jerbo kod nas uopce nema kriminala i korupcije, ni u politici a ni inace"...
i jos nas usporedjuje sa nizozemskom i svedskom - kaze mi smo u istim problemima!! e pa da mi je vidjeti kako se moj zivotni standard moze usporediti s onim u svedskoj i u nizozemskoj pa da mi netko moze takvu idiotariju izreci da ja imam iste probleme kao šveđani i nizozemci!!
otkud njemu obraz da takve stvari govori?! i zasto sanaderu & co jos uvijek dozvoljavamo da tako javno baljezgaju? fali li hrvatima stvarno neki gen za inteligenciju ili se bermudski trokut preselio u ove geografske sirine i duzine pa svi zajedno zivimo u kolektivnoj zoni sumraka?