Ginekolog u bolnici?!

Društvo, politika

Ginekolog u bolnici?!

Opet ja... izgleda da mi nema druge neg u bolnicu, pa prvo na ginekologiju... jel mi možete reć nešto o doktorima na tom odjelu, bilo loše bilo dobro, da znam kod koga da idem... pliz... hića je!
moja frendica ide kod DR. BOBIĆ (ženska ) , kaže da je ok,vodila joj je i trudnoču, pa et ako ti to šta pomogne :lol:

Re: Ginekolog u bolnici?!

Od ljudi uvijek čujem različite priče o doktorima, neki jednog hvale da su super zadovoljni, a drugi o tom istom pričaju ružna iskustva ili ih tuže. Nisam ležala nikad na odjelu, jedino na porodilištu, ali moram priznati da mi je odlična bila dr. Zvjezdana Rubin i Bećarević. A opet, izbjegavala bih dr. Milojkovića, ako on još uvijek radi, i jednog ogromnog visokog muškog, brate mili, ruka mu je ko lopata, uopće nema filinga, bolje da je bio automehaničar, ali ne bih ti znala reći kako se zove.
fala puno!
gospođa morgan preporučuje dr. Milojkovića kao vrsnog dijagnostičara al je malo "mutav" sa pacijentima.također velim da izbjegavaš dr. Petrovića i dr.Rosu.mislim da je Petrović onaj sa gore spomenutim ručetinama.
dr. Rosso... Obiteljski prijatelj :D Nisam kod njega, a sad kad vidim Morganine dojmove, ni ne želim biti :D
FunkyLady

dr. Rosso... Obiteljski prijatelj :D Nisam kod njega, a sad kad vidim Morganine dojmove, ni ne želim biti :D

Roso je spomenut u kontekstu zavičajne pripadnosti pa je malo bahat sa pacijenticama i zna mu se dogodit da im se upucava...zamisli situacije - ti raskrečena a on ti komplimente daje...dobra,dobra!sočna sočna...LOL

Tagovi