Tra-la-la xD je napisao/la:
sretno s učenjem(što učiš?)
Ma moram završiti ppt iz zdravstvene njege, noćas sam radio do 2 tu ppt i kad to završim moram učiti anatomiju - kosti i zglobove.
A baš nemogu bole me noge jaako, oči me peku jedva gledam.
Ti?
Poppy je napisao/la :
ja stvarno ne znam više šta mi je... nikako se naspavat... a spavam po čitave dane... a ne uspjevam se razbudit ni na par sati dnevno... jel to zbog ovog vremena?
je!!!!!!!!!
uf ja sam grozno nervozan imam zadnji ispit za sat i po aaaaaaaaaaa dršte fige svi
Poppy je napisao/la :
ja stvarno ne znam više šta mi je... nikako se naspavat... a spavam po čitave dane... a ne uspjevam se razbudit ni na par sati dnevno... jel to zbog ovog vremena?
je!!!!!!!!!
uf ja sam grozno nervozan imam zadnji ispit za sat i po aaaaaaaaaaa dršte fige svi
hehe mons, to da si malo nervozan u zadnje vrijeme se osjeti!
držim ti fige čvrsto čvrsto, čim se vratiš javi nam kak je bilo!
Poppy je napisao/la :
je!!!!!!!!!
hehe mons, to da si malo nervozan u zadnje vrijeme se osjeti!
držim ti fige čvrsto čvrsto, čim se vratiš javi nam kak je bilo!
MA NEMOJ TIŠ MI GOVORIT JESAM NERVOZAN IL NE (šala)
Imam par raspoloženja sada
Sretan sam zato što sam ispravio latinski.
Spava mi se zato što par noći za redom idem spavati u 3 zato što radim kojekakve ppt za školu.
Gladan sam jaako nisam ništa jeo od juče popodne, nisam imao vremena.
Sve u svemu, nije tolko loše kolko bi moglo biti.