Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Galerija 031: Belfast Food oduševio Osječane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 31.01.2010. 15:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I da se nadovežem na svoj prethodni post...kao što rekoh, bitan je princip. A u Mini teatru su vjerojatno i išli na to da stave članarinu 10 kn, pa će svi reći: "Ma što je tih pišljivih 10 kn? To je ništa" i to je navlakuša, a one koji to ne kontaju, žalim. Baš se pitam da je 50 kn dal bi onda pjevali istu pjesmu ili bi se ipak pitali u čijem je džepi, i zašto, vaš novac završio i što ste dobili time što ste platili.

Ukupno postova: 66
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 31.01.2010. 16:07 
Naslov:  Re: Galerija 031: Belfast Food oduševio Osječane

Samo se ti nadoveži srećo. Bitan je princip. Ne daj se smesti!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 31.01.2010. 16:40 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la :
Ljudi, stvarno nekad znate biti glupi! No uffence.

da, baš smo glupi što nam tih usranih 10 kn ne znači baš previše.

A i ti si se mogla okrenut, otić s dečkom kod Joze i tih 10 kn potrošit na hamburger. Nitko te nije silio da platiš "glupavom klubu" tu članarinu.

Ali ne! Plaćanjem godišnje članarine za klub Mini Teatar sad valjda imaš pravo gnojiti po forumu o prevari i principima i ostalim haj teč učenim riječima kojima gotovo nitko ne pridaje nikakvu pažnju.

Ali to nije sve! Ako u slijedećih 5 minuta odeš u Gradsku knjižnicu i platiš godišnju članarinu za samo jednu knjigu koju hoćeš podići, dobijaš svoju vlastitu temu za kenjanje o knjižnici na forumu gratis!! osijek031.com smile

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 31.01.2010. 16:42 
Naslov:  

nemojte tako pa ona ne zna da moraš imat tu karticu kada ulaziš u klub, niko joj nije reko jebemu. da je ošla koji put prije, recimo na koncerte za pomoć azilu ili udruzi maca i kupila karticu ne bi morala davati tih vražjih mračnih 10 kn za belfast.

slavonjara

Ukupno postova: 161
Post Postano: 31.01.2010. 16:42 

Koliko je ova Stela šarafila mjesec dana oko tog mrtvog belfasta,rek'o bi čovjek da će danas pisat kako je oduševljena koncertom i da je najsretnija žena na svijetu,a nju sad jebe to što su je oderali za članarinu....

ante_os

Ukupno postova: 42
Post Postano: 31.01.2010. 16:43 

slavonjara je napisao/la :
... nju sad jebe to što su je oderali za članarinu....

da stvarno su je oderali i sve nas koji smo ušli u mini teatar!

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 31.01.2010. 16:45 
Naslov:  

kru te jebo kutija cigara je 15-20kn, a ljudima je puno dati za članarinu klubu u kojem svaki tjedan ima nešto, pa makar nije koncert opet ima uvijek ili neka slušaona ili plesnjak ili nešto.

russell

Ukupno postova: 317
Post Postano: 31.01.2010. 17:17 
Naslov:  

mislim da su stelini postovi koji govore koliko je nervoza zbog cenera dokaz kak vecina ljudi tu u gradu razmislja,jucer 69 ljudi(ja brojo) na koncertu,ljudima puno 40kn jbt,svi navikli da sve bude džabe,čim se neš placa osim folk parade,bude prazno,živio kju

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.01.2010. 19:34 
Naslov:  

jel' u tih 10kn uračunat i PDV?
kad su meni naplaćivali godišnju članarinu nisu dali račun, niti R1 da mogu tražit povrat poreza

a za cugu ... mene dosad nitko nije pipao na ulazu tak' da se da prošvercat rakije, ak' već nemaš za minrealnu... e moj deda što ju znaš ispeći

sam' da se zna, da nemam člnasku kartu, ne bi ni ja išla na belfast zbog tih 10kn već bi ošla na OMV i kupila konzervu osječkog za 10,49kn ...

SVI SMO MI VUCO
mladunce

Ukupno postova: 339
Post Postano: 31.01.2010. 20:06 
Naslov:  

o boze! citam i nevjerujem. ovakvo sarafljenje iz supljeg u prazno vec dugo nisam vidjela....stela, mislim...pa ili imas mozak ko kikiriki ili ti je stvarno dosadno u zivotu....

ja_ivica

Ukupno postova: 138
Post Postano: 31.01.2010. 20:20 
Naslov:  

Sad se našlo hrpa 'pametnih' i idu svi jedni druge kopirat i komentirat Stellino misljenje.
Ako netko ima 'muda' i mozak u glavi veći od kikirikija, kako kaže ono mladunče, neka da pametan komentar moga posta.
Svi trabunjate nesto ovo-ono deset kuna, a u isto vrijeme svi gurate glavu u pijesak kada vam netko detaljno opise zbog cega ste jadni/navucheni...
Ajmo pucajte, da vidim tko misli svojom glavom.

It Rocks!
Tinus

Ukupno postova: 64
Post Postano: 31.01.2010. 21:05 
Naslov:  

prošle sam godine bio ravno 3 puta u teatru. na elektronskom dijelu ufa koji je trebao biti besplatan za sve posjetitelje ali morao sam se učlaniti u klub i to platiti iako to nisam htio. bio sam i na afteru moralesa. ulaznicu za party sam platio oko 100 kn i ulaz na after je bio besplatan. nije bio. morao sam se opet učaniti u klub iako to nisam htio. karticu (komad kartona) nisam ponio jer mi na kraj pameti nije bilo da će me na ulaznicu plaćenu 100 kn derat i neku članarinu. rekoh imam osobnu i već sam se učlanio provjerite. nije vrijedlio jer neke evidencije članova očito nema.
meni to baš i nema nekog smisla

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 31.01.2010. 21:12 
Naslov:  

ja sam prošle godine podigao novu osobnu. napio sam se i izgubio je. svejedno sam morao izdati parsto kuna muriji za čitavu proceduru izdavanja nove iako me imaju u evidenciji. meni to stvarno nema smisla. Laughing
Citat: Članom Kluba postaje se uplatom godišnje članarine na ulazu Kluba koja iznosi 10 kuna, čime se potpomaže rad udruge, te je važeća kroz tekuću godinu. Iskaznica je dokaz članstva i bez nje se NE MOŽE ući u Klub i prisustvovati koncertu koji se organizira za članove. U slučaju gubitka, izdavanje nove iskaznice iznosi 10 kuna.
www.myspace.com/klubminiteatar

evo jedne vijesti za sve koji vole metal:

Citat: Ispričavamo se zbog petka 29. siječnja i nemogućnosti održavanja koncerta Dream Theater Real Tribute banda. Najavljeni koncert će se održati u petak 5. veljače.

"Žao nam je zbog nepredviđenih teškoća koje su iskrsnule i svih onih koji su nas došli poslušati, a nisu mogli. Obećajemo sve nadoknaditi kroz odličnu svirku koja će uslijediti u nadolazeći petak!", poručuju iz benda.

Klub Mini Teatar
Dream Theater Real Tribute

fejs event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=281281085894&index=1

Ukupno postova: 339
Post Postano: 31.01.2010. 21:22 
Naslov:  

ja_ivica je napisao/la:
Sad se našlo hrpa 'pametnih' i idu svi jedni druge kopirat i komentirat Stellino misljenje.
Ako netko ima 'muda' i mozak u glavi veći od kikirikija, kako kaže ono mladunče, neka da pametan komentar moga posta.
Svi trabunjate nesto ovo-ono deset kuna, a u isto vrijeme svi gurate glavu u pijesak kada vam netko detaljno opise zbog cega ste jadni/navucheni...
Ajmo pucajte, da vidim tko misli svojom glavom.

navuceni na sta?
nemozes tako gledat jer ako cemo o tome tko je navucen na sto, onda smo svi mi koji idemo u kafice na kavu, pivo, sok stogod navuceni i jadni jer isto to pivo, kavu i sok mozemo kupiti u trgovini za puno manje para (ovo je samo primjer)....kuis, nema logike to navucen/jadan!

Tinus

Ukupno postova: 64
Post Postano: 31.01.2010. 21:46 
Naslov:  

[quote="Svebor"]
ja sam prošle godine podigao novu osobnu. napio sam se i izgubio je. svejedno sam morao izdati parsto kuna muriji za čitavu proceduru izdavanja nove iako me imaju u evidenciji. meni to stvarno nema smisla. Laughing
[quote]

hmm. tako glup komentar a i usporedbu neću se ni truditi komentirati.

Skoči u forum: