Autor |
Poruka |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
@c-192
Vidim da imam još jednog novajliju na ignore listi.
Žali Bože i vremena i truda. |
|
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
ne moraš mene na ignore... sigurno ti se nikada neću javiti  a da si se baš trudio oko mene...  |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
vbidimo se sutra u klubu ^^
nadam se da će sve ok biti i da će atmosfera biti kako treba  |
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
A cuj ekipa je tamo, znaci dobrog stimunga nece nedostajati.
U 4 u jutro cemo razmisljat kako cemo odraditi i prezivjeti petak.  |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
imam osjecaj da ovo nece biti jedan od onih klubova gdje cu se moc valjat sa strane u pijanom stanju. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
imam osjecaj da ovo nece biti jedan od onih klubova gdje cu se moc valjat sa strane u pijanom stanju.
|
aj bitno da nas ima takvih pa ćemo zauzeti =D hahaah |
|
|
|
|
 |
awaks
Ukupno postova: 4 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
de ovo nie fora....samo iznad 20 godina...mogu se jebat jos godinu dana... -.-" |
|
|
|
|
 |
synthman Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
nema nista boljeg od vikanja idiotskih poslodavaca na pijani petak ujutro a ti cujes samo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip i gledaš majmuna na jedno oko te cekas da ode pa mozes malo prileci  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
imam osjecaj da ovo nece biti jedan od onih klubova gdje cu se moc valjat sa strane u pijanom stanju.
|
i ja. ovo definitivno nije klub za svinje kao sto smo mi, koji se dodu valjati po podu, proliju 2 piva po sebi, deru se ko magarci, belje ljudima. zato je limit na 20 godina xD
svaki klub ima svoje goste  |
|
|
|
|
 |
spaljeni
Ukupno postova: 31 Spol:  Muško
|
neznam za vas, ali meni tu nešto smrdi... |
|
_________________ The planet is fine. The people are fucked.
- George Carlin (1937.-2008.) |
|
|
 |
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
i kako je bilo...da čujem dojmove |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
što se tiće prostora ništa posebno, lijepo uređeno, podrum mi se više sviđa nego u tufni, glazba dolje je bila ok, uglavnom ne loše nimalo, ako bude dobra elektronika svaku subotu to će bit predobro
jedino zamjerka za pivo, nisu imali carlsberga nego tuborg i kilkeny kojeg sam platio 20 kn |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Bio sam jučer u klubu i stvarno sam zadovoljan većinom stvari,lokacija mi je super što je na neki način malo i odvojen od ostalih klubova (to mi paše dosta).Naravno da je dobna granica propala u vodu kao što sam i očekivao,neznam dali nisu gledali godine radi otvorenja ili će tako biti ostatak ali moglo je komotno ući i dijete od 13 godina unutra  .Prostor mi se odmah svidio,nije velik,nije ni mal,atmosfera je stvarno ugodna i ljepo je uređeno,taj prvi floor je baš super stvar od glazbe,atmsfere,...sve 5...a što se donjeg floora tiče dj je stvarno loš(electro).Drago mi da ima u os electro scena ali ono jučer je bilo katastrofalno(Nemojte krivo shvatiti slušam electro nekih 10 godina bez stajanja pa mi poznato o čem pričam xD )...ali što se isto tiče prostora isto super stvar...uglavnom pandur je baš stvar koja je trebala tvrđi i izlascima.Stvarno pun pogotodak i defintivno se vraćam tamo....
Samo negdje oko ponoći sam htio naručiti pola litre piva bilo kojeg i nisu imali više..sve 0,5 prodano ^^ xD |
|
 |
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hahaha... nisi jedini...  |
|
|
|
|
 |
 |